Αναγνώστες

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Essie Collection Day 1: Essie Penny Talk

Πριν απο μερικες ημερες σας ρωτησα στην σελιδα μου στο Facebook αν θα σας ενδιεφερε να κανω καθημερινα επι ενα μηνα μινι reviews σε προιοντα μιας εταιρειας ανα μηνα.Φυσικα οι περισσοτερες απαντησατε θετικα κι ετσι ξεκιναμε απο σημερα με μια απο τις αγαπημενες μου εταιρειες με βερνικια νυχιων, την Essie!

Εννοειται λοιπον οτι "ποδαρικο" στη νεα αυτη σειρα απο posts θα κανει το πλεον αγαπημενο μου βερνικι απο την εταιρεια,το Penny Talk.Πρωτοκυκλοφορησε πριν μερικα χρονια σε μια Χειμωνιατικη συλλογη,την Mirror Metallics κι οπως λεει και το ονομα,ολες οι αποχρωσεις ηταν εμπνευσμενες απο διαφορα μεταλλα και απλα υπεροχες.Το Penny Talk,ειναι ενα ροζ-χρυσο χρωμα,μεταλλικο και ταιριαζει σε ολες τις επιδερμιδες.Αν ειστε προσεκτικες μπορειτε να εχετε αψογο αποτελεσμα με μια μονο στρωση μιας και το χρωμα βγαινει πλουσιο και σαν υγρος χρυσος πολυ ευκολα.Απο οσο μου εχουν πει,ειναι εξαιρετικο και για σταμπες.






Το συγκεκριμενο βερνικι επανακυκλοφορησε φετος στην Αμερικη,για καποιο λογο ομως δεν το εχω δει στην Ευρωπη σε καποιο online site προς το παρον.Μπορειτε παντα να το βρειτε μεσω ebay απο οπου το προμηθευτηκα κι εγω κι ας ελπισουμε οτι θα φερνουν ολες τις συλλογες στην Ελλαδα καποτε.
Πως σας φαινεται;
φιλακια!

9 σχόλια :

  1. Πολύ όμορφο και ό,τι πρέπει για τα Χριστούγεννα!
    Καλή εβδομάδα!!!!!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη εβδομαδα να εχουμε!για τα Χριστουγεννα δεν το ειχα σκεφτει μιας και φοραω συνηθως γκλιτερ!

      Διαγραφή
  2. Πολύ μ' αρέσει! Και το συγκεκριμένο και όλα τα rose-gold! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω ερωτα με οτιδηποτε ροζ χρυσο και δεν γινοταν να μην το εχω στην συλλογη μου!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία η ιδέα σου για αυτή τη σειρά των posts! Το συγκεκριμένο βερνίκι είναι αυτό που πάντα χαζεύω στα νύχια σου και το γλυκοκοιτάζω. Μου αρέσει πολύ και εμένα το ροζ χρυσό και με εκπλήσσει ευχάριστα που δε χρειάζεται άλλη στρώση.
    Θα περιμένω και τα επόμενα posts :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon