Αναγνώστες

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Essie Collection day 9 : Spin the Bottle!

Τα τελευταια ποστ του αφιερωματος στην Essie,ηταν για πιο σκουρες αποχρωσεις.Ωστοσο τα περισσοτερα βερνικια στην συλλογη μου ειναι φωτεινα χρωματα και αποχρωσεις All time classic.Ετσι και η σημερινη,η οποια ναι μεν κυκλοφορησε με την φετινη ανοιξιατικη συλλογη,ωστοσο ειναι ενα κλασσικο ευκολοφορετο nude,καταλληλο για ολες τις ωρες.Ο λογος για το Spin the Bottle,το ιδανικο μπεζ-ροζ για ανοιχτοχρωμες επιδερμιδες σαν τη δικη μου.
Η φορμουλα ειναι αρκετα καλη για ανοιχτη αποχρωση,παρολο που η Essie δεν φημιζεται για κατι τετοιο.Με δυο στρωσεις εχουμε πολυ καλο αποτελεσμα και οπακ καλυψη.Νομιζω οτι εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια στις ανοιχτοχρωμες αποχρωσεις των τελευταιων συλλογων και μακαρι να αλλαξουν την συσταση και στα βερνικια της μονιμης σειρας ωστε να εχουν εξισου καλη αποδοση.






Το συγκεκριμενο κυκλοφορησε φετος,οποτε ειναι αρκετα πιθανο να το βρειτε σε κομμωτηρια,ινστιτουτα νυχιων κτλ που συνεργαζονται με την εταιρεια και φυσικα μπορειτε να το παραγγειλετε online η απο το Ebay.
Πως σας φαινεται;
φιλια

4 σχόλια :

  1. ε είναι φανταστικό! το φαντάζομαι με ένα coat glitter για τα Χριστούγεννα!!

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο χρώμα! Έχω βάλει κ γω στο μάτι ένα λίγο πιο ανοιχτό μπεζάκι της Essie. xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααααα τι απίστευτο nude είναι αυτό! Πόσο πολύ θα ταιριάζει μια ωραία μαύρη στάμπα δαντέλα! (τι κουσούρι και αυτό, ό,τι βερνίκι βλέπω να ψάχνω να βρω ποια στάμπα θα του πήγαινε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon