Αναγνώστες

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Urban Decay Vice 3 Palette

Τον Νοεμβριο κυκλοφορησε στην Ευρωπη η τριτη παλετα της σειρας Vice απο την Urban Decay.Εχοντας στη συλλογη μου την προηγουμενη και επειδη την ευχαριστηθηκα πολυ,ανυπομονουσα για την τριτη εκδοχη και μολις ειδα οτι περιειχε περισσοτερους γηινους τονους και σκιες σε κοκκινες αποχρωσεις,ηξερα μονομιας οτι επρεπε να την αποκτησω.Η παλετα αργησε να κυκλοφορησει αρκετα στην Ευρωπη και ειδικα στα αγγλικα καταστηματα γιατι η ζητηση στις ΗΠΑ ξεπερασε καθε προηγουμενο.




Για οσες δεν γνωριζετε,η σειρα Vice περιλαμβανει παλετες περιορισμενης κυκλοφοριας για την περιοδο των Χριστουγεννων με 20 σκιες σε πιο εντονες αποχρωσεις χωρις ομως να μην ειναι φορεσιμες.Σιγουρα θα πρεπει να αγαπατε το μακιγιαζ για να την αποκτησετε,αλλιως καλο θα ηταν να προτιμησετε μια απο τις Naked παλετες της εταιρειας.



Οπως και περσι η εξωτερικη συσκευασια της Vice 3 ειναι πανεμορφη.Ειναι ελαφρια με το εξωτερικο να μοιαζει με καθρεπτη,εχοντας ομως σαν μειονεκτημα οτι φαινονται ολες οι δαχτυλιες..Ασημαντο θα μου πειτε καποιες,αλλα ξερετε αυτες οι μικρες λεπτομερειες ειναι που κανουν τη διαφορα..Στο εσωτερικο βρισκουμε εναν μεγαλο καθρεπτη και τις σκιες σε 5 στηλες με το ονομα της καθε μιας απο κατω, με τις οποιες μπορουμε να πετυχουμε απεριοριστους συνδυασμους μιας και περιεχει πραγματικα οτι θα μπορουσαμε να χρειαστουμε.Και γηινους τονους και χρωματιστους ολα σε διαφορες υφες και αποχρωσεις απο ανοιχτες για highlighting εως πιο σκουρες για ενταση στο βλεμμα!


Ας δουμε ομως τις σκιες μια μια ανα σειρα.
Πρωτη σκια ειναι η Truth,μια ασπρη ροζ ματ.Η αληθεια ειναι οτι οι σκιες της παλετας που ειναι χαρακτηρισμενες ως ματ,δεν ειναι ματ αλλα σατινε υφης.Ειναι αρκετα πουδρενια και πολυ απαλη σαν υφη και ειναι ιδανικη σκια για την εσωτερικη γωνια και κατω απο το φρυδι.
Επομενη ειναι η Dragon,μια πρασινη shimmery σκια η οποια ειναι και απο τις λιγοτερο αγαπημενες μου απο την παλετα.Ξερετε το θεμα που εχω με το πρασινο και το συγκεκριμενο επειδη δεν εχει αρκετο μπλε,απλα δεν μου ταιριαξε.Παρολα αυτα το εχω χρησιμοποιησει σαν eyeliner και ειναι πολυ ομορφο.
Τριτη σκια ειναι η Vanity,μια πολυ ομορφη μωβ σκια με λιγο γκλιτερ μεσα.Οταν την ειδα στην παλετα,σκεφτηκα οτι μοιαζει με μια μωβ που περιειχε η περσινη Vice 2
αλλα τελικα απεχουν αρκετα.
Τεταρτη ειναι μια shimmery ροζ σκια απο αυτες που κανουν το μακιγιαζ μας πολυ girly,η Alien.Μου αρεσει πολυ και ο συνδυασμος της με τις σκιες που βρισκονται καθετα την κανει να φαινεται εντελως διαφορετικη και σιγουρα οχι girly.
Πεμπτη σκια ειναι η Last Sin,μια σαμπανι shimmery αποχρωση που νομιζω οτι πρεπει να βρισκεται σε καθε συλλογη.Εξαιρετικη αποδοση,υπεροχη υφη..τι αλλο να ζητησω;


Πρωτη στη δευτερη σειρα ειναι η Undone.Ειναι ροζ-μπεζ σατινε και τη θεωρω επισης απαραιτητη σε καθε μακιγιαζ.Ειδικα για τις ανοιχτες επιδερμιδες ειναι η τελεια σκια για το No Make Up make up look.
Διπλα της ειναι η Freeze,μια μεταλλικη μπλε αποχρωση με ελαφρυ shimmer μεσα.Δεν ειναι απο τις αγαπημενες μου μιας και παρολο που εχει καλη αποδοση,την νιωθω πιο ξηρη απο τις υπολοιπες και πιστευω οτι ειναι ενα χρωμα που θα ευχαριστηθω περισσοτερο το καλοκαιρι.
Τριτη ειναι η Lucky.Η εταιρεια λεει οτι ειναι μεταλλικο μπρονζε χρωμα,ωστοσο καποιες φορες μου φαινεται πορτοκαλι στο δερμα μου.Επισης το καλοκαιρι πιστευω οτι θα την ευχαριστηθω περισσοτερο.
Τεταρτη σκια ειναι η Alchemy.Γενικα οι κοκκινες αποχρωσεις που περιεχει η παλετα ηταν ενας επιπλεον λογος για να την αποκτησω.Η συγκεκριμενη ειναι μπορντω με φουξ τονους μεσα και δεν μοιαζει με καμια αλλη σκια.Εχει λαμψη αλλα δεν ειναι shimmery.
Πεμπτη σκια ειναι η Angel,μια γκρι σκια με ασημι ιριδισμους.Οι taupe αποχρωσεις ειναι αγαπημενες και ευκολοφορετες οποτε αυτη η σκια δεν θα αποτελουσε εξαιρεση.


Τριτη σειρα και η αρχη γινεται με την Downfall,μια ανοιχτη καφε ματ.Βασικη σκια για καθε μακιγιαζ μιας και ειναι το ιδανικο μεταβατικο χρωμα για την κογχη του ματιου.
Δευτερη ειναι η Heroine,μια περλε μπλε σκια.Εχει εξαιρετικο pigmentation αλλα και παλι μου φανηκε λιγο πιο ξηρη απο τις υπολοιπες.Δεν την εχω χρησιμοποιησει ιδιαιτερα περα απο eyeliner.
Τριτη ειναι η Reign.Ειναι καφε σατινε και εχει χρυσους ιριδισμους.Ευκολη σκια ακομα και για το πιο απλο μακιγιαζ.
Τεταρτη ειναι η Bondage,ενα σκουρο μωβ-μπορντω με shimmer.Οπως ειπα η τριτη στηλη ειναι απο τις πιο αγαπημενες μου για βραδινα μακιγιαζ κυριως και η συγκεκριμενη ειναι εξαιρετικη για να κανουμε πιο εντονο το βλεμμα μας.
Τελευταια ειναι η Defy,μια σκουρη γκρι σκια με ματ αποτελεσμα.Επισης ευκολη σκια μπορει να συνδυαστει με τα παντα.



Η τελευταια σειρα ξεκιναει με την Dtf, που η εταιρεια περιγραφει σαν περλε ματ taupe.Γηινη αποχρωση ταιριαζει με τα παντα,την αγαπω.
Δευτερη ειναι η Brokedown,μια μεταλλικη καφε σκια με χρυσο shimmer.Νομιζω οτι σε πιο σκουρες επιδερμιδες απο τη δικη μου θα ειναι φανταστικη μονη της με εντονο eyeliner.Σε μενα δεν εχει ταιριαξει οπως θα ηθελα προς το παρον.
Διπλα της ειναι η Bobby Dazzle,μια ασπρη μεταλλικη αποχρωση με χρυσες λαμψεις.Αρκετα λευκη σκια,δεν εχω βρει ακομα καποια χρηση που να της ταιριαζει.
Τεταρτη ειναι η Sonic,απο τις πιο αγαπημενες μου αποχρωσεις στην παλετα.Ειναι μια μεταλλικη ανοιχτη κοκκινη σκια,απο αυτες που κανουν τα ματια μου να φαινονται λιγο πιο πρασινα.Εξαιρετικη υφη,αποδοση και χρωμα.
Τελευταια σκια ειναι η Revolver,μια πολυ σκουρη γκρι σκια με περλε ιριδισμους.Βασικη αποχρωση για να κανουμε καθε μακιγιαζ πιο δραματικο και βραδινο.Εχει πολυ ωραια υφη και αψογη αποδοση.



Φετος η παλετα ερχοταν μεσα σε αυτο το νεσεσερ,πιθανοτατα για να προστατευθει απο τυχον γρατζουνιες.Φυσικα εκτος της παλετας,μπορει να χρησιμοποιηθει ανετα και σαν νεσεσερ για τα καλλυντικα σας.Ευχαριστη προσθηκη αν και οχι αναγκαια,αλλα ειπαμε αυτες οι μικρες λεπτομερειες..



Τελος, δεν θα μπορουσε να λειπει ενα πινελο.Φετος το χρωμα του ηταν σε μεταλλικο lime και απο τη μια πλευρα ειναι blending και απο την αλλη πλακε για να εφαρμοζουμε τις σκιες.Οπως σας εχω πει και σε αλλα review για τις παλετες της εταιρειας,τα πινελα ειναι απο συνθετικη τριχα κατι το οποιο δεν με βολευει ιδιαιτερα για να απλωνω τις σκιες,ωστοσο τα χρησιμοποιω αν τα πινελα που προτιμω συνηθως δεν ειναι καθαρα και τα θεωρω ιδανικα για τις κρεμωδεις σκιες.


Σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ικανοποιημενη απο την παλετα και νομιζω οτι θα την ευχαριστηθω περισσοτερο απο την Vice 2.Οι αγαπημενες μου σκιες ειναι αυτες που βρισκονται στην πρωτη,τεταρτη και πεμπτη στηλη μιας και ειναι αυτες που βρισκονται πιο κοντα στο στυλ μου και τις θεωρω πολυ ευκολοφορετες.
Τα προιοντα της εταιρειας μπορουσαμε να τα βρουμε σε ολα τα μεγαλα αγγλικα sites μεχρι πολυ προσφατα,ωστοσο για αγνωστο λογο μεχρι τωρα το αγαπημενο BeautyBay σταματησε να στελνει τα προιοντα της Urban Decay στην Ελλαδα με τη δικαιολογια οτι ηταν αποφαση της εταιρειας.Αυτη τη στιγμη μονο το FeelUnique διαθετει πληρη γκαμα των προιοντων της εταιρειας και στελνει κανονικα στην Ελλαδα.Ελπιζω να αλλαξει αυτη η αποφαση της UD γιατι ειναι πολυ μεγαλη απογοητευση να μην μπορουμε να προμηθευτουμε τα προιοντα τους ευκολα μιας και ουτε με τα ελληνικα Sephora επιθυμουν συνεργασια.
Τη δικη μου την προμηθευτηκα απο τα γαλλικα Sephora (τα οποια στελνουν στην Ελλαδα με πανακριβα μεταφορικα στα 35 ευρω) μαζι με την παλετα Nars Virtual Domination μεσω της ξαδερφης μου που ευτυχως ηρθε στην Ελλαδα εκεινες τις μερες.Η αρχικη τιμη της ηταν στα 49,90 ευρω ωστοσο με το 25% εκπτωση που ειχαν την ημερα που την παρηγγειλα μου κοστισε 37,50 ευρω.Οχι κι ασχημα για μια παλετα με 20 σκιες που εχουν εξαιρετικη ποιοτητα ετσι;
Πως σας φαινεται;Θα φορουσατε εντονες σκιες η προτιματε τις γηινες αποχρωσεις;
φιλακια!

Υ.Γ. Στη σελιδα μου στο Fb τρεχει διαγωνισμος!Για να παρετε μερος πατηστε εδω!!!! 

11 σχόλια :

  1. Δεν ήξερα ότι σταμάτησε το BeautyBay να στέλνει Ελλάδα :( πολύ στεναχωρήθηκα! Η παλέτα εκπληκτική <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται πολύ η ωραία η παλέτα! :) Όλο σταματάνε να στέλνουν Ελλάδα τώρα τελευταία και αναρωτιέμαι γιατί ! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω τι συμβαινει,λες να αρχισουμε να ανησυχουμε;χεχε

      Διαγραφή
  3. Η παλετα ειναι ενα κοσμημα! Μου αρεσαν πολυ τα χρωματα της και αξιζε η ταλαιπωρια για να την παρεις στα χερια σου. Η τιμη με την εκπτωση ειναι πολυ συμφερουσα αν σκεφτει κανεις για ποσες σκιες μιλαμε.
    Να τη χαρεις πολυ φιλη μου και περιμενω να δω ομορφα μακιγιαζ με αυτη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω φιλη μου!καλα ναι τις λες και ευκαιριες τις παλετες της εταιρειας ειδικα αν εχουν και εκπτωση!φιλακια!

      Διαγραφή
  4. Γιατί μας σνομπάρει έτσι η urban decay; Κι εμείς την αγαπάμε τόσο πολύ! Κρίμα! Έχει πολύ ωραίες αποχρώσεις και μου αρέσει που η συγκεκριμένη συνδυάζει τα έντονα αλλά και τα γήινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon