Αναγνώστες

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Rodial Dragons Blood Hyaluronic Mask : a review!!!

Σήμερα θα σας μιλήσω για την πλέον αγαπημένη μου μάσκα τον τελευταίο περίπου χρόνο.Ο λόγος για την Dragon's Blood Hyaluronic Mask απο την αγγλική εταιρεία Rodial.Πρόκειται για μία άκρως ενυδατική μασκα που υπόσχεται να γεμίσει τις λέπτες γραμμές και ρυτίδες,να απαλύνει τις ατέλειες του δέρματος,να ενυδατώσει εις βάθος και να μειώσει τις κοκκινίλες.
Φυσικά το πρώτο πράγμα που σε ιντριγκάρει στη συγκεκριμένη μάσκα είναι το όνομά της.Προέρχεται απο τον κόκκινο χυμό του δέντρου Sangre De Drago και όπως δηλώνει και η εταιρεία : No Dragons were harmed in the making of this mask!To συστατικό αυτό λοιπόν λειτουργεί ως "δεύτερο δέρμα" και δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα.Έχει έξτρα απαλυντικούς παράγοντες που ηρεμούν το κουρασμένο δέρμα. 
To Υαλουρονικό οξύ είναι το δεύτερο κύριο συστατικό της μάσκας και αυτό που απαιτώ πλέον από όλα τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιώ να έχουν στη σύστασή τους.Γεμίζει τις λεπτές γραμμές,προσφέρει ανακούφιση στο αφυδατώμενο δέρμα και μειώνει τις κοκκινίλες με αντιοξειδωτικούς παράγοντες ενώ απαλύνει τις ατέλειες και προσφέρει πιο απαλό και σφριγηλό δέρμα.




'Εχει ένα υπέροχο αλλά διακριτικό λουλουδάτο άρωμα που προσωπικά μου αρέσει πολύ και η υφή της είναι σχετικά λεπτορρευστή και διάφανη.Χρησιμοποιείται για 10 λεπτά ή ακόμα και για όλη τη νύχτα ή κατά τη διάρκεια μιας πτήσης (ε ναι αυτό το αίσθημα πριγκίπισσας!) και επειδή όπως σας είπα είναι διάφανη και με ελαφριά υφή δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να φαίνεται ή να κολλάει κτλ.
Όπως σας έχω ξαναπεί η επιδερμίδα μου είναι ξηρή, οπότε ήμουν αρκετά περίεργη για το αν θα είχε ορατά αποτελέσματα η συγκεκριμένη μάσκα.Ε λοιπόν μπορώ να πω ότι εδώ και δέκα μήνες έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας μου και τη χρησιμοποιώ ανά δέκα μέρες περίπου σαν overnight treatment ή όποτε νιώσω ότι η επιδερμίδα μου το έχει περισσότερο ανάγκη.Είδα λοιπόν διαφορά και στην ενυδάτωση του δέρματος και φυσικά στην ομοιομορφία του.Έχω διαφορα σημεία στο πρόσωπο με πιο σκούρο χρώμα και κοκκινίλες και η συγκεκριμένη μάσκα βελτίωσε τον χρωματικό τόνο του προσώπου μου.Κάνει αυτά που υπόσχεται και όταν μου τελειώσει σίγουρα θα την ξανααγοράσω.
Πιστεύω πως ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και όλες μπορούμε να επωφεληθούμε από μία τέτοια μάσκα.Η τιμή της δυστυχώς είναι τσιμπήμενη αλλά επειδή έχω δει βελτίωση στην επιδερμίδα μου μετά από κάθε χρήση,δεν με πειράζει και τόσο.Κοστίζει γύρω στα 45 ευρώ και μπορούμε να την βρούμε στο Beautystore για όσες μένουν Θεσσαλονίκη και στο Carelab του Attica.

5 σχόλια :

  1. Με πονάει στην καρδιά αυτό το ml και ευρόπουλο να ξέρεις αλλά μπήκε στη λίστα μου, τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εμενα με πονεσε αλλα πραγματικα νομιζω οτι ειναι η καλυτερη μασκα ενυδατωσης-λαμψης που εχω δοκιμασει!

      Διαγραφή
  2. Χαίρομαι που σε βόλεψε, γιατί σε είχα δει δύσπιστη στην αρχή. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, την αγαπώ τρελά και θεωρω αξίζει τα λεφτά της σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι το θυμαμαι που το λεγαμε..οταν ομως τη δοκιμασα σε περιοδους μεγαλυτερης αφυδατωσης-ξηροτητας-ελλειψης λαμψης ειδα μεγαλη διαφορα.κι εγω το πιστευω αν και προς το παρον ελπιζω να μην τελειωσει συντομα χεχεχε!

      Διαγραφή
  3. Μη διαβάσω για δράκους, το μυαλό κατευθείαν πήγε στο Game Of Thrones, χαχαχαχα
    Στο θέμα μας τώρα. Με κολάζεις. Πολύ.Η τιμή είναι όντως τσιμπημένη αλλά κρίνοντας εκ του αποτελέσματος (η Στέλλα έχει την πιο αψεγάδιαστη επιδερμίδα ever κορίτσια) μάλλον πρέπει να μπει και στο δικό μου καλάθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon