Αναγνώστες

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

The hottest nail polishes for Holidays 2015!

Αυτο το ποστ ειναι συνεργασια με την Ιωαννα του Colourful Bouquet! Εκεινη θα σας προτεινει ομορφα μακιγιαζ για την εορταστικη περιοδο κι εγω θα σας δειξω, (τι αλλο;), υπεροχες αποχρωσεις για να εχουμε ολες αψογο μανικιουρ!

Για οσες θελουν να ειναι μεσα στη μοδα, τα ιριδιζοντα βερνικια ειναι must! Αγαπημενες μου αποχρωσεις ειναι τα Haute Tub, ενα μαυρο με χρυσους και βιολε ιριδισμους απο την Essie, Bell Bottom Blues, ενα μπλε ιριδιζον και φυσικα το Jiggle Hi, Jiggle Low, το απολυτο χρωμα της σαμπανιας 'η του λιωμενου χρυσου!! Ενα πολυ ιδιαιτερο χρωμα ειναι και το Swing Baby της China Glaze!

Για οσες προτιμουν ακομα πιο εορταστικο mani, τα γκλιτερατα βερνικια ειναι η ιδανικη προταση! Το Leading Lady της Essie ειναι ενα υπεροχο κοκκινο με κοκκινο γκλιτερ και φυσικα ειναι ο ορισμος του κλασσικου γιορτινου μανικιουρ. Αν θελετε κατι πιο κλασσικο, τα Rock At the Top, ενα χρυσο γκλιτερ και A Cut Above που ειναι ροζ γκλιτερ μπορουν να αναδειξουν με την παραμικρη πινελια ακομα και το πιο απλο μανικιουρ.Τελος, το Today I Accomplished Zero της Opi, ειναι ενα ομορφο μαυρο βερνικι με κοκκινο γκλιτερ, ιδανικο για οσες ψαχνουν κατι πιο ιδιατερο για τα νυχια τους.



Τελος, για οσες ειναι πολυ κλασσικες στις αποχρωσεις που επιλεγουν, το Over and Over Gwen απο την συλλογη της Opi σε συνεργασια με την υπερτατη Gwen Stefani ειναι το κλασσικο κοκκινο που πρεπει να εχουμε ολες στην συλλογη μας. Αν θελετε κατι σε πιο σκουρο, το Bahama Mama ειναι μια πολυ καλη επιλογη, ενω αν προτιματε κατι πιο φωτεινο οπως ενα φουξ-κοκκινο, το Double Breasted Jacket ειναι η ιδανικη επιλογη για εσας.

Φυσικα ολες οι αποχρωσεις που σας προτεινω μπορουν να συνδυαστουν μεταξυ τους και να δημιουργησουν ακομα πιο ομορφα μανικιουρ. Φαντασια χρειαζεται και πολυ χρωμα στις ζωες μας. Καλα Χριστουγεννα και να περασετε οσο πιο ομορφα γινεται!

Δειτε το βιντεο της Ιωαννας που σας προτεινει εορταστικο μακιγιαζ για να εχετε ετσι μια ολοκληρωμενη προταση απο εμας!Μπορειτε να το βρειτε εδω : https://youtu.be/kEb3Db_n5-Y

Και τα social media της Ιωαννας εδω:

Blog: http://thecolourfulbouquet.com
Facebook: https://www.facebook.com/thecolourfulbouquetblog/
Instagram: https://instagram.com/the_colourful_bouquet/
Twitter: https://twitter.com/TCBouquet
Pinterest: https://www.pinterest.com/ColorfulBouquet/
Tumblr: http://thecolourfulbouquet.tumblr.com/
Snapchat: t.ioanna


Καλες γιορτες!!

3 σχόλια :

  1. Οι γιορτές είναι η περίοδος που μπορούμε επιτέλους να κυκλοφορήσουμε με mani υπερπαραγωγή χωρίς να φαινόμαστε too much. Δεν μπορώ να διανοηθώ εορταστικό νύχι δίχως λάμψη, νύχι δίχως γκλίτερ τραπέζι δίχως κουραμπιέδες ένα πράμα!
    Πολύ όμορφες οι προτάσεις σου, μάλλον θα παίξω με ένα συνδυασμό του εντυπωσιακού κόκκινου της Gwen με λίγο (οκ πολύ) χρυσό γκλίτερ.
    Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλή και η πρόταση μακιγιάζ της Ιωάννας

      Διαγραφή
  2. Κάθε φορά που κάνεις post για βερνίκια νυχιών βγάζουμε μπλοκάκι και στυλό και κρατάμε σημειώσεις για τη wish list! Καταστροφή! Υπέροχες επιλογές! Καλή χρονιά γεμάτη χρώμα! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon