Αναγνώστες

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

syoss beauty elixir

Hello my beauties,τι κανετε;
Ξέρω χάθηκα αλλά μετά το τέλος της εξεταστικής μου ήρθαν κάποιες δυσκολίες μαζεμένες που δεν μου άφησαν και ιδιαίτερη όρεξη για γράψιμο.Παρολ'αυτα τις ξεπέρασα και είπα να σας κάνω ένα review για ένα προϊόν που κατά τη γνώμη μου έσωσε τα μαλλιά μου από το ψαλίδι της κομμώτριας!(εδώ να πω ότι δεν μου αρέσει να κόβω τα μαλλιά μου γιατί δυσκολεύομαι μετά στο φορμάρισμα τους κι εκτός αυτού απλά λατρεύω τα μακριά μαλλιά!)
Μιλάω για το Syoss beauty elixir,ένα λαδάκι για θεραπεία,θρέψη και απαλότητα στα ξηρά/ταλαιπωρημένα μαλλιά.Η εταιρεία προτείνει τρεις τρόπους χρήσης:








  • ως θεραπεία σε ξηρα μαλλια πριν το λουσιμο,για ιδιαιτερη φροντιδα
  • ως θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα σε νωπά μαλλιά,για βαθιά θρέψη και φροντίδα που δεν βαραίνει τα μαλλιά
  • ως τελευταία πινελιά σε στεγνά μαλλιά για λάμψη
Έχοντας δοκιμάσει και τους 3 τρόπους εχω καταλήξει οτι ο αγαπημένος μου είναι σε βρεγμένα μαλλιά πριν το ξεμπερδεμα ωστε και να το διευκολύνει αλλα και με τη χτενα να παει παντού.Συνήθως 2 πιέσεις στην αντλία είναι αρκετές για όλο το μήκος των μαλλιών μου.Η υφή του είναι σχετικά πιο παχύρρευστη από αντίστοιχα λαδακια άλλων εταιρειών αλλά το άρωμα του μοναδικό!Είναι κάτι ανάμεσα σε λουλουδια και καρυδα (η τουλαχιστον ετσι μου μυριζει!)
Εσείς χρησιμοποιείτε κάποιο προϊόν για θρέψη;

Υ.Γ.Αυτόν τον καιρό τελειώνω το δεύτερο μπουκάλι syoss και ετοιμαζομαι για δοκιμη του Loreal extraordinary oil για βαμμενα μαλλια!Οποτε θα σας γραψω τη γνωμη μου και για εκεινο το προϊόν συντομα!

φιλακιαα..

20 σχόλια :

  1. Δεν το έχω δοκιμάσει...ακόμα! Έχω δοκιμάσει πολλά λάδια για τα μαλλιά μιας και έχω μια τρέλα με τα μαλλιά μου. Επίσης, κι εγώ δεν μου αρέσει να τα κόβω επειδή μου αρέσουν γενικώς τα μακριά μαλλιά στην γυναίκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε καταλαβαινω απολυτα!νομιζω οι περισσοτερες το εχουμε με τα μαλλια μας!εχεις μεινει ικανοποιημενη απο αυτα που εχεις δοκιμασει;

      Διαγραφή
  2. Είχα περιέργεια γι' αυτό και δεν είχα δει άλλο review...θα το δοκιμάσω σίγουρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δοκιμασε το,ειναι αρκετα καλο και οικονομικο και πες μας κι εσυ τη γνωμη σου!

      Διαγραφή
  3. geia sou stella kalos se vrisko:) ekana ki ego ena parmoio post gia to syoss, me to opoio ego den emeina katholou efxaristmeni... To arwma toy den mou arese katholou, kai den apedose auta poy yposxetai.
    Kai na to eixa valei i na imoun mono me to contitioner itan to idio..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως σε βρηκα κι εγω!διαβασα το ποστ σου και ειδα οτι ουτε το λαδακι της loreal δεν σου αρεσε πολυ αν καταλαβα καλα.Αρχικα δεν ταιριαζουν ολα τα προιοντα σε ολους.Εμενα μου αρεσε το syoss και απο τις λιγες φορες που δοκιμασα της loreal καταλαβα οτι θα μου αρεσει γιατι κανει τα μαλλια μου εξισου απαλα.δοκιμασε καποια αλλη εταιρεια και μπορει να σε βολεψει καλυτερα.φιλια!

      Διαγραφή
    2. nai, den me ikanopoiise kai tis l'oreal...
      s'autou toy tupou ta proionta pisteuo pws ta "epagelmatika" einai kai ta kalitera kai auta exo ws metro sugrisis... (kai me ekanan apaititiki!);)

      Διαγραφή
    3. απο τα επαγγελματικα εχω δοκιμασει μονο το mythic oil στο κομμωτηριο οποτε δεν μπορω να εχω ακριβως μετρο συγκρισης με τις λιγες φορες αν και μου φανηκε οτι εκανε κι εκεινο δουλεια.μπορει απλα τα μαλλια σου να θελουν διαφορετικη συνθεση.με δοκιμες θα βρεις την καταλληλη!φιλια!

      Διαγραφή
  4. δεν εχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο αν και έχω δοκιμάσει αρκετά λάδια για τα μαλλιά, ούτε εμένα μου αρέσει να κόβω τα μαλλιά μου και δεν χρειάζεται κιόλας εφόσον τα προσέχεις και δεν έχεις κατεστραμμένες άκρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εγω αυτης της αποψης ειμαι,προσεχουμε για να εχουμε ;))

      Διαγραφή
  5. wren review! kalo k analutiko! :D


    kisses
    fashionsugarbubbles.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ η δικη μου αναρτηση για μαλλια ειναι εχω ενα θεμα τον τελευταιο καιρο ολο ψαχνω κ δοκιμαζω νεα προιοντα για περιποιηση κ θρεψη..
    το λαδι αυτο το ειδα σε καταστημα κ θελω να το παρω αλλα ακομα εχω πολλα ,τωρα βαζω του body shop με αρωμα φραουλα
    πολυ ωραιο το review σου κ εψαχνα να μαθω περισσοτερα σευχαριστουμε!
    φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αα κι εγω τα ειδα τα λαδακια του body shop αλλα λεω να τελειωσω αυτα που εχω προς το παρον!ναι το διαβασα το ποστ σου ειναι πολυ ωραιο!και τα μαλλακια σου τελεια!φιλια!

      Διαγραφή
  7. Καρύδα και λουλούδια;;; Χμμμ... με ψήνεις να το πάρω!!! Όταν πάρεις και της L'Oreal κάνε και σ'αυτό ένα review :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι εμενα ετσι μου μυριζει!αν το πετυχεις ποτε σε καποιο καταστημα μυρισε το να δουμε πως μυριζει και σε σενα!!ναι θα το χρησιμοποιησω λιγο καιρο και θα σας πω πως μου φαινεται!φιλια!

      Διαγραφή
  8. φαινεται εξαιρετικο. κανει για βαμμενα μαλλια? γτι δυστυχως τα δικα μ ξεθωριαζουν ευκολα και δεν θελω να το διακινδυνευσω... :) πολυ καλο review...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολυ :) κοιτα δεν αναφερει κατι τετοιο οπως της loreal αλλα εγω το χρησιμοποιω στα δικα μου κι εχω δει διαφορα στις ξανθες ακρες.ειναι πιο μαλακες και δεν εχουν κιτρινισει τοσο πολυ πχ σε σχεση με το περσινο καλοκαιρι.

      Διαγραφή
  9. σε εμενα εκανε καταπληκτικη δουλεια , εχω σπαστα μακρια μαλλια και πραγματικα δεν χορταινω να τα χαϊδευω. Στο ισιωμα τους με ψαλιδι περιττο να σας πω ποσο ομορφα γλυστρουσε και με μονο 160 βαθμους τα ισιωνε σε δευτερολεπτα χωρις φριζαρισμα, επαθα πλακα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι κι εγω ιδιο μαλλι εχω,ειναι αρκετα καλο σαν προιον.μπορεις να δοκιμασεις και το λαδι της loreal,εχει ακομα πιο ωραιο αρωμα και το ιδιο αποτελεσμα!φιλια

      Διαγραφή

Amazon