Αναγνώστες

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

collective haul and a spending ban!

Γεια σας κοριτσια τι κανετε;;
Ολο το καλοκαιρι οι προσφορες στα καταστηματα καλλυντικων διαδεχονταν η μια την αλλη!Δεν ηταν καθολου ευκολο να αντισταθεις!Οποτε εκμεταλλευτηκα κι εγω τις εκπτωσεις και πηρα καποια πραγματα που ηταν στη wishlist μου για πολυ καιρο!
Αρχικα να πω οτι τα sephora αποφασισαν να μας τρελανουν και καθε εβδομαδα ειχαν και μια διαφορετικη εκπτωση ανα κατηγορια προιοντων!Ετσι αποφασισα να παρω επιτελους to porefessional της Benefit,το hd foundation της make up for ever,τα opi alpine snow και 2 ακομα μπουκαλια απο το αγαπημενο μου σκληρυντικο opi nail envy nail strengthener καθως κι ενα πινελο για το ρουζ.Με τις αγορες μου μου εδωσαν κι ενα δειγμα της καινουριας τους μασκαρα την οποια δεν εχω ανοιξει ακομα κι ετσι δν εχω αποψη προς το παρον.




Επειτα,εκανα μια βολτα απο τα αγαπημενα μου mac και πηρα την καινουρια αδιαβροχη μασκαρα,την extended play lash,ηθελα μια σκια για να χρησιμοποιω οταν γεμιζω τα φρυδια μου κι ετσι επελεξα την charcoal brown,αγορασα επιτελους την satin taupe για την οποια εχουν γραφτει τοσα και τοσα και την all that glitters,ακομα πηρα την charged water eye creme απο τη σειρα mineralize,ενα ρουζ σε κοραλλοκοκκινη αποχρωση το spingsheen και τελος προσθεσα στη συλλογη μου δυο ακομα κραγιον το rebel και το angel!





Ενα ωραιο πρωινο εκει που επινα τον καφε μου,μου ηρθε μηνυμα στο κινητο που με ενημερωνε οτι τα hondos center εχουν 40% εκπτωση στα dior!Ετσι αποφασισα να αγορασω την μπρονζε πουδρα που τοσο ηθελα αλλα μου φαινοταν καπως ακριβη!



Τελος,πριν απο λιγες ημερες τα sephora εφεραν στην Ελλαδα την παλετα naked 2 της urban decay που θεωρειται απο τις καλυτερες παλετες με γηινες αποχρωσεις!Ειχα καιρο στο μυαλο μου να την παραγγειλω απο το εξωτερικο και τις ημερες αυτες ειχα σκοπο να το κανω οποτε μπορω να πω οτι εισακουστηκαν οι προσευχες μου κι ετσι την εχω στα χερια μου πολυ πιο συντομα απο οσο υπολογιζα!

Εδω να πω οτι ολα τα προιοντα εχουν αγοραστει με δικα μου χρηματα και ειναι αγορες που δεν εγιναν σε μια ημερα αλλα κατα τη διαρκεια του καλοκαιριου.Επειδη λοιπον αγορασα παρα πολλα πραγματα αποφασισα να βαλω απαγορευτικο και να μην ψωνισω τιποτα σε καλλυντικο για τους επομενους 3 μηνες με μονες εξαιρεσεις τα αναλωσιμα(προιοντα ντεμακιγιαζ και καθαρισμου)!!Αν με δειτε να ψωνιζω απλα μαλωστε με :))) Τελος,οσα κοριτσια θελουν παραπανω λεπτομερειες και swatches ας το γραψουν στα σχολια για να το κανω.
Εσεις επωφεληθηκατε απο τις συνεχομενες προσφορες;Εχετε καποιο απο αυτα τα προιοντα;
φιλακια!

24 σχόλια :

  1. Ωωω, μπορεί να πήρες πολλά αλλά είναι όλα υπέροχα και σίγουρα καλής ποιότητας κρίνοντας από τα blog reviews. Με'γεια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολυ!ναι κι εγω βασει των reviews ειπα να τα δοκιμασω τα περισσοτερα!

      Διαγραφή
    2. Επίσης, έχω να δηλώσω ότι πολλές κοπέλες μου λένε ότι πήραν τη Naked 2 και έχω σκάσει από τη ζήλια μου! Πιστεύω ότι είναι καλύτερη από την original που έχω εγώ (και δεν τελειώνει η άτιμη να έχω αφορμή να πάρω τη 2!) χαχαχα!

      Διαγραφή
    3. χαχαχα ενταξει κι εγω με τοσα θετικα reviews μαλλον δεν θα περιμενα να τελειωσει η πρωτη να πω την αληθεια!γενικα αν κατι μου αρεσει στεναχωριεμαι οταν τελειωνει ειδικα αν δεν ειναι ευκολο να το βρεις αμεσα!

      Διαγραφή
  2. Ουάου!!!! Είναι όλα τέλεια!!!! Το rebel είναι και στη δικιά μου whishlist!!!!! Όταν δοκιμάσεις το HD κάνε ένα review και πες μας για την κάλυψή του!!!! Με γεια σου και καλοφόρετα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολυ!ναι μολις το δοκιμασω θα κανω αναλυτικο review αλλα μολις φυγει λιγο το μαυρισμα μου γιατι το πηρα για το χειμωνα!το rebel ειναι τελειο ειδικα για το χειμωνα οτι πρεπει!φιλια!

      Διαγραφή
  3. Καλά τα σήκωσες όλα!!Με γεια σου ,να τα χαρείς!!
    Αυτό το πινέλο το ψάχνω πόσο καιρό και ακόμα δεν το έχουν ξαναφέρει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aχ οντως τα σηκωσα :( Σ'ευχαριστω πολυ!
      Δοκιμασες σε καποιο αλλο sephora?Εδω στη θεσσαλονικη το εχουμε παντως,δεν εχει ελλειψη!

      Διαγραφή
  4. aaa thelw tn naked!!!!!!!!!!!!!!!!!! :"(


    MY NEWEST POST! ~Please check it out and tell me your thoughts! <3
    http://fashionsugarbubbles.blogspot.gr/2012/09/vlog-time-new-items.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν διαθετεις τα χρηματα πανε να την παρεις οσο προλαβαινεις :)))

      Διαγραφή
  5. Με γειά!!! Κι εγώ φέτος το καλοκαίρι αγόρασα άπειρα καλλυντικά, βοήθησαν και οι προσφορές κι έτσι του 'δωσα και κατάλαβε!!! Αλλά από δω και πέρα βάζω φρένο στις αγορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολυ!Ωραια δεν ειμαι η μονη που σηκωσε τα μαγαζια!Ε μα κι αυτοι συνεχεια προσφορες μας προκαλουσαν!φιλια!

      Διαγραφή
  6. Αααααα!!!!! Super post ♥♥
    Με γεια σου και καλοφορετα ολα!!!Πολυ μ'αρεσει η δημοσιευση σου! Και εγω πηρα πολλα πραγματα φετος με τις προσφορες, ελπιζω να τις συνεχισουν. Το 40% στα Dior δεν το ειχα προσεξει, κριμα γιατι το bronzer το ηθελα κ εγω(τι τιμη ειχε με την εκπτωση)?

    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω πολυ!!Δεν το προλαβες;Ηταν μονο για μια ημερα και την επομενη ειχαν κανει 35% σε ολες τις μαρκες.Λοιπον αρχικη ειχε 49,9 και το πηρα 30 ευρω με την εκπτωση.Παλι λιγο τσιμπημενη η τιμη αλλα ειχε και πινελακι μαζι και το προιον ειναι φανταστικο!

      Διαγραφή
    2. Αχ...το θυμαμαι που ελαβα κλασικα sms με το 35% αλλα το 40% ή δεν το προσεξα η δεν το εμαθα!
      Ειναι τελειο και η τιμη του γι'αυτο που ειναι ειναι καλη! Καλοφορετο;-)

      Διαγραφή
    3. ναι για την ποιοτητα του δεν το συζητω αν μου περισσευαν και με την αρχικη του θα το επαιρνα!Σ'ευχαριστω πολυ!

      Διαγραφή
  7. Το porefessional της Benefit θέλω πολύ να το πάρω επειδή έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια και επειδή είναι ιδανικό για την λιπαρή επιδερμίδα μου! Η παλετα naked 2 της urban decay είναι από τις λίγες παλέτες που έχει αποχρώσεις που μου αρέσουν!
    Αν θέλεις πέρνα από το blog μου σε έκανα tag σε ένα tag post!
    http://mariabeautygirl.blogspot.gr/2012/09/tag-most-worn-summer-items.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσες φορες το εχω χρησιμοποιησει εξαφανιζει τη γυαλαδα και δεν την ξαναβλεπω μεχρι να ξεβαφτω!Οποτε με την πρωτη ευκαιρια να το παρεις,ειναι πολυ καλο!Ναι εχει πολυ ωραιες αποχρωσεις και μου αρεσε περισσοτερο σε σχεση με την naked 1!Παω να το δω το ποστ σου!φιλια!

      Διαγραφή

Amazon