Αναγνώστες

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

How to spot fake Mac!! Πως να ξεχωριζετε ποτε ενα προϊον Mac ειναι γνησιο!!!

Ολες ξερουμε και αγαπαμε την Mac καθως φτιαχνει μερικα απο τα καλυτερα και πιο δημοφιλη προιοντα που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη..Τι γινεται ομως στην περιπτωση που αυτο που αγορασαμε δεν ειναι αυθεντικο;;
Προσφατα ενα συγγενικο μου προσωπο επεσε θυμα απατης αγοραζοντας ενα κραγιον κι ενα μολυβι ματιων νομιζοντας οτι ειναι Mac!Δυστυχως το μολυβι το πεταξε καθως μετα απο μια μολις χρηση της προκαλεσε σοβαρο ερεθισμο στα ματια κι ετσι δεν εχω φωτογραφιες.Θα σας πω ομως οτι ειχε ξυστρα στο καπακι και σφουγγαρακι στην μια ακρη.Αυτο δεν ισχυει με τα μολυβια της Mac και ειναι ξεκαθαρο σημαδι οτι δεν ειναι γνησιο!
Παμε τωρα στα κραγιον.Με μια πρωτη ματια φαινονται ομοια ετσι δεν ειναι;Αν προσεξετε λιγο καλυτερα ομως θα καταλαβετε ποιο ειναι το γνησιο και ποιο οχι.Η πρωτη λοιπον διαφορα ειναι οτι η "μαϊμου" εκδοχη ειναι μεγαλυτερη σε μεγεθος και ενας ακομα τροπος για να το δειτε ειναι να τοποθετησετε ενα καπακι απο ενα αυθεντικο στη θεση του αλλου.Θα δειτε οτι δεν ταιριαζει με τιποτα.










Μια ακομα πολυ σημαντικη διαφορα ειναι οτι τα αυθεντικα κραγιον εχουν ενα αυτοκολλητο στο κατω μερος το οποιο γραφει μονο 3 πραγματα:
την κατηγορια του κραγιον πχ αν ειναι ματ,το ονομα του και τον κωδικο που αφορα την παρτιδα παραγωγης.Εδω να πω οτι τα γνησια Mac εχουν ΟΝΟΜΑΤΑ και οχι νουμερα για να διαχωριζονται τα προιοντα και οτι ο κωδικος που βλεπετε αφορα οπως ειπα το ποτε παρασκευαστηκε το προϊον.Αναλυτικα το γραμμα αφορα την παρτιδα παραγωγης,το δευτερο ψηφιο τον μηνα (1 για τον Γεναρη,2 για το Φλεβαρη,κτλ μεχρι το 9 και A για τον Οκτωβρη,B για τον Νοεμβρη και C για τον Δεκεμβρη) και το τριτο νουμερο τη χρονια παραγωγης για παραδειγμα το Ablaze που ηταν περιορισμενης κυκλοφοριας για το 2013 βλεπουμε οτι εχει Α13 δηλαδη φτιαχτηκε τον Γεναρη του 2013 και ανηκει στην πρωτη παρτιδα.Πολυ λογικο αν σκεφτουμε οτι πρωτοκυκλοφορησε τον Απριλη περσι.


Επομενο σημαδι ειναι οτι συνηθως τα γνησια εχουν τυπωμενο το ονομα του προιοντος στη συσκευασια.Αυτο ομως εχω παρατηρησει τελευταια οτι δεν συμβαινει παντα και οτι μπορουμε να βρουμε και συσκευασιες με αυτοκολλητα.Και παλι ομως σε αυτην την περιπτωση οπως και παραπανω το αυθεντικο εχει τυπωμενο ΜΟΝΟ το ονομα του κραγιον και τιποτα αλλο.Ουτε το φινιρισμα ουτε τον κωδικο παρτιδας.Απο κατω βλεπετε πως μοιαζει το fake.Αυτο που εχω ειναι απλα αστειο καθως απο τη μια πλευρα εχει τυπωμενο το ονομα Viva Glam και απο την αλλη το αυτοκολλητο.Συνηθως η γραμματοσειρα που χρησιμοποιειται στις μαϊμουδες ειναι διαφορετικη,συνηθως αρκετα μεγαλυτερη απο το κανονικο και το χρωμα του αυτοκολλητου ειναι αλλο χρωμα.



Επιπλεον,σε οσες συσκευασιες μπορουν να επιστραφουν για το προγραμμα ανακυκλωσης Back to Mac,υπαρχει η αντιστοιχη ενδειξη στο εξωτερικο χαρτι.Στην περιπτωση του fake τα βελακια οπως βλεπετε δεν ειναι σωστα τυπωμενα η λειπει εντελως η ενδειξη αυτη.Επισης απο οσο με ενημερωσε η φιλη μου η Ελενα (ολες ξερετε το blog της πιστευω) οι συσκευασιες Viva Glam δεν εχουν αυτη την ενδειξη αν και επιστρεφονται.Παρολ'αυτα δεν εχω καποια αυθεντικη στην κατοχη μου για να το επιβεβαιωσω :)



Μια ακομα ενδειξη οτι αυτο που πηρατε ειναι κακεκτυπο ειναι οτι η "μυτη" του κραγιον δεν ειναι σε σχημα δακρυ οπως τα αυθεντικα αλλα απλα πολυ μυτερη.Επισης τα γνησια εχουν μια πολυ ελαφρια μυρωδια βανιλιας και χωρις γευση οποτε αν αυτο που εχετε στην κατοχη σας εχει εντονη μυρωδια πλαστικιλας,τοτε μαλλον την εχετε πατησει.Επισης μπορειτε να δειτε και στην φωτογραφια οτι η μαϊμου εχει πολυ πιο χαλαρη κατασκευη σε σχεση με το κανονικο.




Σε γενικες γραμμες καλο ειναι να γνωριζετε οτι τα Mac πωλουνται μονο στα ομωνυμα καταστημα και εντος των Hondos center,Attica και Notos galleries δηλαδη σε μεγαλες αλυσιδες μονο.Οτιδηποτε πωλειται σε λαϊκες αγορες,σε μικρα συνοικιακα καταστηματα,στο ebay και γενικα στο ιντερνετ (ειδικα αν το βρειτε σε τιμη χαμηλοτερη απο την πραγματικη) η ακομα και αν εμφανιστει καποιος στην πορτα σας ισχυριζομενος οτι πουλαει Mac επειδη εκλεισε το καταστημα ε δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι αυθεντικα.
Επισης οσον αφορα τις σκιες καλο ειναι να γνωριζετε οτι οι σκιες της εταιρειας πωλουνται μεμονωμενα για να μπορεις να συνθεσεις τη δικη σου παλετα,εκτος καποιων ειδικων εκδοσεων που κυκλοφορουν στις συλλογες περιορισμενης κυκλοφοριας που και παλι εχουν μαξιμουμ 5 σκιες και της μεγαλης 15απλης παλετας που κυκλοφορησε πολυ προσφατα.
Ακομα το χρωμα τους ειναι μαυρο με μικροσκοπικο ασημι shimmer και οχι ασημι η πρασινο,εκτος αν ανηκει και παλι σε καποια limited edition εκδοση.Σε αυτες τις περιπτωσεις η τιμη ειναι αυξημενη αναλογα με το ποσο περιτεχνη ειναι η συσκευασια.Ακομα λοιπον κι αν εχουμε βρει ενα προϊον που να μοιαζει αυθεντικο καλο ειναι απλα να τσεκαρουμε στο ιντερνετ αν εχει κυκλοφορησει η εταιρεια κατι με αυτο το ονομα και κατα ποσο μοιαζει με αυτο που εχουμε βρει.Για παραδειγμα το ονομα που εχει το αυτοκολλητο πανω στο υποτιθεμενο Viva Glam by Lady Gaga που εχω ανηκει σε κραγιον που κυκλοφορησε σε συλλογη το 2009 και ειναι ενα βαθυ κοκκινο!!Καμια σχεση με αυτο που εχω.
Δεν λεω ακριβα τα προιοντα της εταιρειας,αλλα βρε κοριτσια καλο ειναι να μην κανουμε εκπτωσεις στο τι βαζουμε στο προσωπο μας αγοραζοντας κατι αμφιβολου ποιοτητας και προελευσης..
Αυτα απο μενα και αν εχετε καποια απορια η καποιο αλλο σημαδι που μου ξεφυγε πειτε το μου στα σχολια!!
φιλια!

Υ.Γ. Μην ξεχνατε να παρετε μερος στο διαγωνισμο μου με δωρο ενα (αυθεντικο ε!) κραγιον Mac της επιλογης σας!



48 σχόλια :

  1. Πολύ καλή ανάρτηση Στέλλα μου! Έχω βαρεθεί να με σταματάνε γύφτισσες στο μετρό για να μου πουλήσουν μούφα MAC. Σαν τα μολυβάκια με την ξύστρα στην άκρη που λες. Αυτά βγάζουν μάτι ότι είναι μαϊμού, με το κραγιόν παραξενεύτηκα λίγο γιατί ξεγελιέσαι ίσως με την πρώτη ματιά. Σε κάθε περίπτωση διαφωνώ με την αγορά μαϊμού καλλυντικών, οι κοπέλες που δεν μπορούν ή δε θέλουν να διαθέσουν τα χρήματα για MAC μπορούν απλά να αγοράσουν καλλυντικά από πιο οικονομικές εταιρίες που ευτυχώς υπάρχουν πολλές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Δεν υπαρχει λογος να παρεις μια μαϊμου οταν πλεον οι μισες εταιρειες εχουν αντιγραψει τα προϊοντα της Mac,της Urban Decay και αλλες.Μα σοβαρα τωρα..χωρις να θελω να γινω ρατσιστρια..Ποια θα πιστευε οτι αυτο που της πουλαει μια τσιγγανα ειναι αυθεντικο;;;;

      Διαγραφή
    2. πες τα στελλιτσα μου!2 χρονια σχεδον δινω αγωνα...και εδω πουλανε πολλες...και αυτη που δεν εχει ιερο και οσιο ειναι αυτη η τυπισσα η απατεωνισσα..........https://www.facebook.com/pages/Accessorieswomen-MEN-WATCH/230964287081536..που την πατησα και εγω παρολο που ειμαι του επαγγελματος....και δε λεει να σταματησει..την εχουμε προειδοποιησει πολλες φορες..και αλλαζει σελιδες και ονοματα..η αθλια...η πουλατο σαν μαιμου..και οχι μου το δινεις και οριεσαι για original,σε προσβαλω κιολας γτ σε ρωτησα..χαχααχαχ..και μου το δινει σχεδον ιδια τιμη με το original..αλλα εμεις φταιμε γιβεται mac με 8 ε και 9 ε το κραγιον..τωρα εχει banefit real mascara με 8 ευρω..και ολα βεβαια ειναι αγορασμενα απο ioffer!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλητισσες....και το κακο ειναι οτι δημιουργουν κακο στην υγεια μας!!σε φιλω

      Διαγραφή
    3. πφφφ ποσο με εκνευριζουν τετοια γελοια υποκειμενα!υποτιμουν την νοημοσυνη μας με κατι τετοια.ντροπη δηλαδη!κριμα που την πατησες αλλα το εχουμε τονισει οτι ΜΟΝΟ σε μεγαλα καταστηματα υπαρχει η Mac...

      Διαγραφή
  2. Μπραβο για το ακρως ενημερωτικο ποστ..πολλες κοπελες απο τη φουρια τους να παρους Mac παραμυθιαζονται..δεν μπορω να καταλαβω το λογο πραγματικα..επισης θελω να συμπληρωσω οτι τα fake Mac Μυριζουν περιεργα και οχι βανιλια οπως τα αυθεντικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ναι μυριζουν πλαστικο οπως εγραψα...Τελικα το μονο που νοιαζει καποιες κοπελες ειναι το να γραφει απλα Mac το κουτακι;;Τι να πω αν ειναι τοσο της εικονας ε ας δωσουν τα 14ε και ας παρουν ενα κανονικο!

      Διαγραφή
    2. προφανως αυτο τους νοιαζει να γραφει το κουτακι Mac και σε αυτο πατανε οι επιτηδειοι...μα το βλεπουμε καθημερινα αυτο οχι μονο στα καλλυντικα αλλα και στα ρουχα και στις τσαντες κτλ, αλλα στα καλλυντικα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι οχι να βαζουμε στο προσωπο μας προϊοντα αμφιβολου ποιοτητας..παντως το τονισα για τη μυρωδια γιατι μια φιλη μου ειχε παρει κραγιον απο γνωστο site Που ηταν ολοιδιο με το γνησιο,οταν λεμε ολοιδιο ολοιδιο, αφου τα βαλαμε διπλα διπλα και δεν ξεχωριζες το γνησιο, ακομα και τα κουτακια..αυτο που το προδωσε ηταν η μυρωδια και ενα μικρο γραμματακι στο κουτακι που ξεχωριζε

      Διαγραφή
    3. ενταξει υπαρχουν και καλες απομιμησεις αλλα ποτε δεν θα ειναι εντελως ιδιο.παντα κατι θα προδωσει τη διαφορα..τι να πω...τελικα ειμαστε οι Ελληνες μονο του φαινεσθαι..

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία και χρήσιμη η ανάρτηση σου Στέλλα μου.
    Ειλικρινά απορώ πως μπορεί κάποιος να αγοράσει μια μαϊμού χωρίς να καταλάβει πως είναι fake. Πουθενά δε "χαρίζουν" πράγματα.
    Μια απλή αναζήτηση στο google και μπορούμε να βρούμε ένα σωρό ασφαλή dupes, εάν δε θέλουμε να πάρουμε το αυθεντικό, για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσουμε κάτι που δε γνωρίζουμε από που κρατάει η σκούφια του;
    Ειδικά για τα MAC, κάθε τρεις και λίγο κάνουν -30%, η τιμή τους τότε είναι σχεδόν ίδια με ένα seventeen των ευρείας, κρίμα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ομως οπως αποδειχτηκε υπαρχουν παρα πολλες που την πατανε και επιμενουν κιολας οτι εχουν παρει το αυθεντικο!Αχ αυτο το ιντερνετ ξερουν να το χρησιμοποιουν για λεκτικες επιθεσεις αλλα ποτε για να κανουν μια σωστη αναζητηση τελικα..Μα φυσικα και με την εκπτωση γινονται απολυτα προσιτα!

      Διαγραφή
  4. πολύ ωραίο και κατατοπιστικό το post!! και επίσης συμφωνώ με αυτά που λες, καλό είναι να προσέχουμε τι βάζουμε στο πρόσωπό μας, καμιά φορά η ζημιά μπορεί να είναι μεγαλύτερη από έναν απλό ερεθισμό.. δεν έχω πετύχει κάποιο fake καθώς πηγαίνω μόνο στο κατάστημα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, καλό είναι να τα γνωρίζουμε!! φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο συμφωνω!Μα εννοειται στο καταστημα θα πας,να σε εξυπηρετησουν οπως πρεπει!

      Διαγραφή
  5. Polu endiaferon to post sou glukouli kai pisteuw ir8e stin katallili stigmi, ka8ws blepw olo kai perissoteres kopeles na tin patane agorazontas maimoudes kai den to pairnoun kan eidisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να επιμενουν κι οτι ειναι αυθεντικα...αυτο που το πας...αχ γλυκουλι τι κυκλοφορει εκει εξω..

      Διαγραφή
  6. Ομολογώ ότι δε θα μπορούσα να ξεχωρίσω εύκολα ένα ψεύτικο από αυθεντικό.. Πολύ κατατοπιστική περιγραφή έδωσες Στέλλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω οτι μπορεις να το εχεις πια σαν οδηγο!φιλιααα

      Διαγραφή
  7. Εξαιρετικό το ποστ. Πιο πολύ απο τους πωλητές με συγχύζουν οι πελάτες. Προσεξε σκηνικό. Πρόπερσι ήρθε στη δουλεια μια τύπισσα που είχε πεταμένα καλλυντικά 'ΜAC' και άλλες 'μάρκες' σε μια βαλίτσα και ελεγε ότι είναι όλα από "το μαγαζι στην επταπυργιου΄'. Τη ρωτούσα επίμονα μπροστά σε όλους από ποιο μαγαζί και δεν απαντούσε, της ειπα οτι δεν ειναι αυθεντικα κτλ, ειχα ταραχθεί πολύ με το θράσος της. Η πλάκα ειναι ότι χάλασα τζάμπα σάλιο!! Τελικά ψώνισαν αρκετές συναδέλφισσες, όχι μονο 'mac' αλλά και αρώματα!! Θέλω να πω ότι ο έλληνας έχει τη μέντα με τις 'μάρκες' και ό,τι και να λες, συχνά δεν ακούει τίποτα! Το πολύ πολύ να σου απαντήσει "γιατί, αφού μια χαρά είναι το μολύβι!", ή "ωραιότατη η τσάντα, κοίτα ραφές" κ.ο.κ. Μα δε σε ρώτησα χρυση μου αν ειναι "μια χαρα", σου λέω ότι σε εξαπάτησαν! Δε σε νοιάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινα οπως ειπα και πιο πανω το μονο που νοιαζει μερικους ειναι απλα να γραφει Mac.!!!αυτες που τα πουλανε εχουν περισσειο θρασος γιατι πολυ απλα ειναι εντελως απατεωνισες!

      Διαγραφή
  8. Πάρα πολύ ωραίο το ποστ σου! Έχω δει κι εγώ κυρίως στις λαϊκές που πωλούν προϊόντα "Mac" αλλά επειδή είναι πάααρα πολύ φθηνά, δε νομίζω ότι κάποια θα πειστεί ότι είναι όντως Mac. Παρ'ολα αυτά, όντως οι συσκευασίες ειδικά των κραγιών μοιάζουν πάρα πολύ με τα αυθεντικά. Εγώ έχω βρει στο FB μια κοπέλα (https://www.facebook.com/gynaikes.omorfes.16) που μπορεί να στα φέρει κιόλας για να μην έχεις μεταφορικά και υποτίθεται ότι είναι πιο φθηνά επειδή έχουν κάποια λάθη (στη συσκευασία, στο όνομα κλπ). Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό αλλά αν έχει πάρει κάποια κοπέλα, να μας ενημερώσει κι εμάς να ξέρουμε να μην την πατήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την εχω δει και γω τη σελιδα...φυσικα και ειναι καραfake...η Mac εστειλε Mail που εγραφε ρητα οτι δεν πωλουνται τα προϊοντα της πουθενα αλλου εκτος απο καταστηματα καλλυντικων εξουσιοδοτημενα και μονο στο site Της στην Αμερικη..

      Διαγραφή
    2. Αν ειχε λαθος δεν θα ερχοταν καν απο την Αμερικη!Οπως ειπα αυθεντικα προιοντα πωλουνται ΜΟΝΟ απο τα καταστηματα.μην εμπιστευεστε τετοιες απατεωνισσες και τους δινετε αξια!

      Διαγραφή
  9. Τέλειο post! Δεν έχω αγοράσει κάποιο mac κραγιόν ακόμα, αλλά σκοπεύω να το κάνω πολύ σύντομα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ολοκληρωμένο post!!! Μπράβο Στέλλα!!! Πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό που γίνεται με τα fake καλλυντικά!!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω Μαρια μου!ναι ρε συ πρεπει να σταματησει αλλα οπως βλεπεις το φαινομενο επεκτεινεται συνεχως!φιλιαα!

      Διαγραφή
  11. εξαιρετικό post, πίστευα πως η ελληνίδα καταναλώτρια είχε αρχίσει να είναι πλέον πολύ πιο υποψιασμένη αλλά δυστυχώς φαίνεται πως η ανάγκη για τέτοια ποστ είναι ακόμη μεγάλη. Μπράβο Στέλλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως ειδες οι συνθηκες επεβαλλαν τετοιου ειδους ποστ!!φιλιαααα

      Διαγραφή
  12. Πολύ χρήσιμο και αναλυτικό ποστ!!!.Κατά καιρούς έχω πέσει σε πολλές που πουλάν στο facebook mac κραγιόν λέγοντας οτι είναι αυθεντικά...ποτέ δεν θα αγόραζα οποιοδήποτε καλλυντικά απο ομάδες και προφιλ στο facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα πραγματικα πως πιστευουν οτι μπορει να ειναι αυθεντικα;μου κανει εντυπωση ειλικρινα!

      Διαγραφή
  13. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση! Γενικά πολλά καλλυντικά προϊόντα έχουν αντιγραφεί και πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί από που αγοράζουμε τι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως.Δεν αντιγραφονται μονο οι LV αλλα και τα καλλυντικα!και σιγουρα ειναι και πιο επικινδυνα σε σχεση με μια τσαντα!

      Διαγραφή
  14. Κ γω απορώ. Πάει η άλλη με μια βαλίτσα και πουλάει mac και κάθονται οι άλλες και αγοράζουν σαν τις τρελές!
    Ξέρεις πως την πατάνε? Δεν έχουν ιδέα απο mac προϊόντα, οπότε δεν μπορούν να ξέρουν πως είναι το αυθεντικό ώστε να αναγνωρίσουν το fake. Απλά μετά κάθονται και κοκορέυονται πως έχουν Mac, κι αν τους πεις πως τους κοροϊδέψαν, μαύρο φίδι που σε έφαγε! Όπως έγραψα και στην ανάρτηση της Έλενας, ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του!
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ακριβως ειναι που με τρελαινει το οτι κοκορευονται!!!disgusting!

      Διαγραφή
  15. Υπέροχο post!! Ενημερωτικό και χρήσιμο!! Δεν βλέπω το λόγο να πάρεις κάτι ψεύτικο που θα γράφει πως είναι της τάδε ακριβής εταιρείας! Εάν δεν μπορείς να πάρεις κάτι τόσο ακριβό, απ'το να επιλέξεις κάτι που δεν ξέρεις και τι μπορεί να περιέχει, γιατί να μην προτιμήσεις κάτι πιο φθηνό από γνωστή εταιρεία ευρείας? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ετσι ειναι..τοσες και τοσες εταιρειες εχουν κανει καλες αντιγραφες της παλετας η του κραγιον που μπορει να θελεις γιατι να παρεις την μαιμου;

      Διαγραφή
  16. παρα πολύ χρησιμο το ποστ σου!!! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όπως θα ξέρεις(αν και είμαι σίγουρη ότι σου φαίνεται παράλογο :P)δεν το έχω με τα MAC...Κι ούτε υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάρω MAC από δεξιά κι αριστερά,αν αποφάσιζα να πάρω κάτι...Πολύ χρήσιμο ποστ,για όλες τις κοπέλες που τα ληγουρεύονται και τα αγαπούν και τα θέλουν απελπισμένα!!Αν και αλήθεια,πόσο χιλιοειπωμένο είναι το που μπορείς να βρεις αυθεντικά MAC??...Με ποια δικαιολογία δηλαδή,θα πάρεις πχ ένα κραγιόν MAC από το πανηγύρι ή από το Α και Β online shop του κ*λου(μπαρντόν για το γαλλικό :P)και θα πιστέψεις ότι είναι αυθεντικό?..Beats me..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. tell me about it!!κι ομως οπως αποδεικνυεται συνεχως υπαρχουν υπερβολικα πολλες που αγοραζουν πιστευοντας οτι ειναι αυθεντικο....χιλιοειπωμενο,η Mac Greece στελνει συχνα πυκνα μειλ σχετικα με το που μπορεις να βρεις τα προιοντα τους αλλα και παλι...μα φυσικα αν αποφασιζες να παρεις κατι καλη μου ξερεις ποια θα ερχοταν με το ζορι μαζι σου! :)

      Διαγραφή
  18. σημερα επεσα θυμα της απατης. σαν αυθεντικα μου τα πουλησαν εξω απο κτελ. εδωσα 20 ευρω. προσποιηθηκαν οτι ειναι υπαλληλοι συγκεκριμενου μαγαζιου, γνωστο μαγαζι. καλεσα στο μαγαζι κατοπιν και με ενημερωσανε... δυστυχως αν δεν εχεις το γνησιο μπροστα σουυ δεν το ξεχωριζεις με τιποτα!! και να φανταστειτε 10 χρονια παιρνω mac!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το εχουμε πει βρε κοριτσια... Ποτε εκτος καταστηματων! Κριμα βρε κοριτσι μου,στεναχωρηθηκα.. τουλαχιστον θα το εχεις στο νου σου απο εδω και περα και δεν θα την ξαναπατησεις.Μονο στα Hondos, Attica και στα καταστηματα Mac υπαρχουν τα αυθεντικα προιοντα, ποτε στο δρομο απο πλανοδιους :(((((

      Διαγραφή
  19. Κοριτσια πριν μια εβδομαδα μια φιλη μου απο τη δουλεια μου ανακοινωσε ενθουσιασμενη πως μια φιλη φιλης της που ειχε καταστημα κ εκλεισε ξεπουλαει τα καλλυντικα σε μιση τιμη. Της ειπα στο δευτερολεπτο οτι 99% ειναι μουφες κ οτι η παραμυθα αυτη ειναι γνωστη! Παρολα αυτα αυτη πηγε κ εσκασε πανω απο 50 ευρω για να παρει προιοντα mac και μου εφερε κ εμενα μια μασκαρα δωρο. Με το που ειδα συσκευασια κ μονο φτηνιαρικη της λεω αυτο δεν παιζει να ειναι mac αλλα δεν ηθελε κ πολυ να το πιστεψει. Μετα ειδα πανω στη μασκαρα που αντι για mascara double effect εγραφε mascara double effet! Ελειπε ενα c! Την δοκιμασα κ ειναι συμπαθητικη μουφα τις κανει καλες τις βλεφαριδες αλλα αν ειναι να μου κανει ζημια στα ματια δε θα ηθελα! Τι να κανω να την πεταξω; Δεν ειναι οτι εχω κ τρελη αναγκη χρησιμοποιω roller lash απο benefit.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Δυστυχως επεσε και η γνωστη σου στην παγιδα...Αρχικα να πουμε οτι η mac δεν εχει μασκαρα με παρομοιο ονομα, ανεφερες ηδη οτι η συσκευασια δεν ειναι καλη..τωρα αν την εχεις δοκιμασει και δεν εχεις καποιο προβλημα ως τωρα..η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου..το μονο που μπορω να σου πω, ειναι οτι αν ημουν στη θεση σου, δεν θα τη χρησιμοποιουσα καν.

      Διαγραφή
  20. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!Ειδα την αναρτηση σου και εριξα μια ματια στα δικα μου mac κραγιον.Ολα αγορασμενα απο Hondos και Mac. Τα 2 ειναι οπως τα λες.Το 3ο απο Hondos ειναι λιγο διαφορετικο δηλ στο κουτι εχει αυτοκολλητο Λευκο Made in Belgium M2LP-93 με το barcode.Το ονομα "HEROINE"ειναι σε αυτοκολλητακι μαυρο και η παρτιδα ειναι απο την αλλη μερια Α16(και τα δυο στις τετραγωνες μικρες πλευρες απο εκει που ανοιγουμε).Στο κραγιον πανω,το ασημενιο αυτοκολλητο λεει "MATTE HEROINE 93" και τα υπολοιπα γυρω. Ολα τα αλλα οπως τα λες για γνησια .Εκεινο που με προβληματιζει ειναι το αυτοκολλητo με το Barcode και το 93.Ειναι δυνατον να ειναι μαιμου απο Hondos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου! Αν το εχεις παρει απο τα Hondos η απο το επισημο καταστημα, τοτε μην αγχωνεσαι. Κατα καιρους η εταιρεια, αναλογα και με το εργοστασιο στο οποιο παραγεται η καθε παρτιδα, βαζει ειτε αυτοκολλητο, ειτε τυπωνει το ονομα του κραγιον στη συσκευασια και επισης αλλαζει και το εσωτερικο ασημι αυτοκολλητο. Αυτο συμβαινει γιατι οπως ειπα διαφερει το εργοστασιο και φυσικα το ανανεωνει συχνα, ωστε να μην ειναι ευκολη η αντιγραφη τους.

      Διαγραφή

Amazon