Αναγνώστες

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Spring nail polishes!

Hello my beauties,πως ειστε;;

Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη καθώς μπαίνει σιγά σιγά η άνοιξη,η αγαπημένη μου εποχή!!!Πετάμε τα πιο βαριά ρούχα και τα μουντά χρώματα από πάνω μας και φοράμε κάτι πιο φωτεινό κάτι πιο τσαχπίνικο μωρέ!
Έτσι αποφάσισα να σας δείξω τα αγαπημένα μου βερνίκια νυχιών σε άκρως ανοιξιάτικες και φωτεινές αποχρώσεις!

Αρχικά έχουμε από αριστερά προς δεξιά τα opi pedal faster suzi,lucky lucky lavender,dim sum plum,gargantuan green grape και τελος το πολυαγαπημενο μου the world is not enough.Ξέρω το τελευταίο δεν είναι και πολύ ανοιξιάτικο αλλά δεν χορταίνω να το φοράω και να χαζεύω τους ιριδισμούς του!


pedal faster suzi, lucky lucky lavender, dim sum plum, gargantuan green grape, the world is not enough


 Έπειτα έχω δυο πολυφορεμενα βερνίκια της erre due το no66 και το no35 το οποίο πλέον κοντεύει να τελειώσει και τα essie butler please, navigate her και playdate.


no66,no35, butler please, navigate her, playdate
Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο μου γκλιτερ!Σχεδόν σε κάθε μανικιούρ που θα κάνω περνάω και σε κάποιο νύχι η και σε όλα λίγο γκλιτερ.Εδώ έχω τα essie set in stones και a cut above.


Ωστόσο τα γκλιτερ έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα: δεν φεύγουν εύκολα.Οπότε ψάχνοντας βρήκα την καλύτερη λύση: βρεχετε βαμβακακια στο μέγεθος του νυχιού με ασετον,τα τυλιγετε με αλουμινόχαρτο για τουλάχιστον 5 λεπτά και μόλις τα αφαιρέσετε έχει φύγει και κάθε υπόλειμμα βερνικιού!
Εσείς έχετε κάποιο από αυτά τα χρώματα;Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα;
φιλιά!


12 σχόλια :

  1. geia!apo auta exw kai latreuw to opi the world is not enough!!
    m'aresei polu to essie butler please!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι που βρηκα αλλη μια ερωτευμενη με το the world is not enough!ναι ειναι παρα πολυ ωραιο και ιδιαιτερο μπλε!φιλακια!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα όλα,ειδικά τα μωβ της OPI,έχω το navigate her...αλλά έχω πάθει έρωτα με τα 6 spring βερνίκια της essie!!!Τα θέλω όλααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προχτες μου ηρθε το navigate her και εχω κολλησει!το αγαπω!σου αρεσαν;δεν με ξετρελαναν ισως γιατι εχω παρομοιες αποχρωσεις.τα lucky lucky lavender και dim sum plum τα φορεσα παρα πολυ περσι ενω φετος με βλεπω να φοραω πολυ το pedal faster suzi που ειναι ροζουλι με ασημι shimmer!φιλια!

      Διαγραφή
  3. Δεν έχω κάποιο απ'αυτά !Πάντως όλο το χειμώνα φόραγα μπλε (σε όλες τις αποχρώσεις , σκούρο, ελεκτρίκ, πρασινομπλέ κλπ!! ) και τώρα που καλοκαιριάζει θα γυρίσω στο αγαπημένο μου For Audrey το οποίο λατρεύω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περσι περασα τη φαση του μπλε και το φορεσα αρκετα!καλα μολις καλοκαιριασει εννοειται θα γυρισω κι εγω στα λατρεμενα τιρκουαζ!το for audrey δεν το εχω αλλα εχω πολλα παρομοια!μπορει να κανω ενα αντιστοιχο ποστ και για το καλοκαιρι!φιλια!

      Διαγραφή
  4. Της erre due τα ερωτεύτηκα!! τόσο όμορφα χρώματα.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ ναι ειναι τελεια ειδικα με μαυρισμενο δερμα δειχνουν πανεμορφα!!φιλακια!

      Διαγραφή
  5. To Dim Sum Plum είναι εκπληκτικό!!!! Γενικότερα λατρεύω τα βερνίκια νυχιών της opi!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο σε καταλαβαινω!αφου εινα παρα πολυ καλης ποιοτητας!φιλια!

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφα όλα! Το navigate her είναι αγαπημένο χρώμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω!ναι το φορεσα αμεσως μολις το παρελαβα!

      Διαγραφή

Amazon