Αναγνώστες

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

nail polish removers!!

Γεια σας my beauties,τι κανετε;;;
Σημερα θα σας πω τη γνωμη μου για δυο απο τα ξεβαφτικα νυχιων με σφουγγαρακι που εχω δοκιμασει,των sephora και απο τα jumbo!
Αρχικα να πω οτι ερχονται και τα δυο σε στρογγυλο πλαστικο βαζακι με σφουγγαρακι εμποτισμενο με ασετον.Ο τροπος χρησης τους ειναι πολυ απλος:βουτας το δαχτυλο μεσα και το σφουγγαρακι στο ξεβαφει.Το sephora εχει μαυρο σφουγγαρακι ενω το jumbo ασπρο.Το πρωτο το εχω περιπου εναν χρονο ενω το δευτερο εναν η δυο μηνες μονο.Η μυρωδια τους ειναι αρκετα εντονη οπως και τα περισσοτερα ασετον ειδικα οταν τα ανοιγεις τις πρωτες φορες.Και τα δυο ξεβαφουν πολυ καλα με το ασετον του jumbo ομως να ξεραινει ιδιαιτερα τα νυχια και το δερμα γυρω γυρω κατι που εννοειται δεν μου αρεσε καθολου.




Τέλος να πω ότι (όπως βλέπετε και στη φωτογραφία) το σφουγγαρακι από τα sephora δεν έχει πάθει σχεδόν τίποτα ενώ του jumbo έχει φθαρεί φανερά και αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία είναι η μικρότερη ζημιά.Από τις πρώτες χρήσεις με το που έβγαζα το δάχτυλο από το μπουκαλάκι έβγαζα μαζί και κομμάτια από το σφουγγάρι με αποτέλεσμα να έχει μείνει πλέον ελάχιστο στα τοιχώματα.Αντίθετα με το sephora δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα εκτός από τα σχίσιματα που έχω κάνει εγώ δοκιμάζοντας να αφαιρέσω βερνίκι με glitter(μην το επιχειρησετε,θα το ξεβαψει αλλα θα χαλασει το σφουγγαρακι σταδιακα).Εδω να πω οτι το σφουγγαρακι των sephora μετα απο καποιο χρονικο διαστημα αρχιζει και στεγνωνει οποτε και εχετε δυο λυσεις.Μπορειτε ειτε να το βγαλετε,να το ξεπλυνετε και οταν στεγνωσει να το τοποθετησετε παλι στο μπουκαλι και να προσθεσετε υγρο ασετον της αρεσκειας σας ωστε να το κανετε και παλι υγρο η απλα να προσθετετε που και που ασετον δικο σας.Εγω αυτο εχω κανει αρκετες φορες ως τωρα και συνεχιζει να με βολευει πολυ.Σκεφτομαι βεβαια να επωφεληθω των συχνων προσφορων του sephora και να αποκτησω ενα ακομη.Επισης απο οσο ξερω εχει κυκλοφορησει ενα αντιστοιχο προιον και η maybelline που κοστιζει 7,95ε.Η τιμη του ειναι στα 8,40 ενω του jumbo κοστιζει 1,50 ευρω αλλα οι χρησεις που προσφερει ειναι μαξιμουμ δεκα με τη συνεχομενη φθορα του σφουγγαριου.Επισης απο οσο ξερω εχει κυκλοφορησει ενα αντιστοιχο προιον και η maybelline που κοστιζει 7,95ε.


Εσεις εχετε δοκιμασει καποιο απο τα δυο;Ποια ειναι η γνωμη σας;
Υ.Γ. μην ξεχνατε το giveaway μου που ληγει σε λιγες μερες!παρτε μερος εδω!!
φιλια

20 σχόλια :

  1. Εχω αυτό από τα τζάμπο και της maybelline, του jumbo δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου, της maybelline αντιθέτως είναι το καλύτερο ξεβαφτικό που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμμμ λες να παρω της maybelline τελικα;;ασε το τζαμπο χαλια πραγματικα τζαμπα και το 1,5ε που κοστιζε!

      Διαγραφή
    2. Κοίταξε αφού έχεις αυτό από σεφορά και μπορείς να το ξαναγεμίσεις δεν νομίζω πως χρειάζεσαι κι άλλο.. Όταν όμως φθαρεί τελείως τότε σίγουρα θα μπορούσες να δοκιμάσεις της maybelline, είναι πραγματικά πολύ βολικό και με έχει σώσει :)

      Διαγραφή
    3. επειδη εχει αρχισει να φθειρεται γενικα σκεφτομουν να παρω ενα ακομη.θα το σκεφτω thanks!

      Διαγραφή
  2. αυτό από sephora είναι τελειο ειδικά για τα glitter απλά τη 2η φορά που έβγαλα το σφουγγαράκι και το έπλυνα χάλασε και έγινε σκληρό. Την πρώτη φορά έπιασε κανονικά πάντως. Και η Bourjois εχει ένα αλλά μόνο το sephora εχω δοκιμάσει τα έπαιρνα με το 1+1 της Vodafone και έβγαινε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εγω οταν το επλυνα ειχε σκληρυνει αλλα μολις το γεμισα ασετον επανηλθε.ναι κι εγω με το 1+1 σκεφτομαι να το παρω.

      Διαγραφή
  3. emena mou arese to jumbo!!vevaia vrwmaei polu!!
    isws vevaia sumferei kalutera sephora gt mporeis na to xanagemiseis me aseton afou den xalaei to sfouggaraki..to jumbo 8elei petama meta apo ligo diastika!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολα τα ασετον μυριζουν εντονα αλλα το οτι χαλασε το σφουγγαρακι ηταν αυτο που με ενοχλησε περισσοτερο!

      Διαγραφή
  4. Egw exw tis Maybelline to agapw giati den periexei aseton, vgazei ta nuxia ksevamena apo ta prwta deuterolepta kai meta murizoun yperoxa. Tou jumbo to eixa parei giati eixa diavasei to review tis Tonias auto kai ena aseton pou eixa parei apo to Veropoulo itan ta xeirotera pou exw xrisimopoiisei. Eftheiran polu tin epifaneia tou nuxiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμμ κι αλλα καλα λογια για της maybelline.μπορει και να το παρω τελικα.χαλια το jumbo :(

      Διαγραφή
  5. Αν και ξεβάφουν γρήγορα, πέρα από τη μυρωδιά, ένα μόνο με ενοχλεί τελικά, ότι δεν ξεβάφουν τις λεπτομέρειες γύρω από το νύχι, τελικά, χρησιμοποιώ και πάλι μπατονέτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι αυτο μου συμβαινει κι εμενα,ειδικα οταν το εχω λιγο καιρο και αρχιζει και στεγνωνει.αν προσθεσεις λιγο απο το ασετον σου κατι μπορει να γινει!

      Διαγραφή
  6. πολύ ωραίο ποστ. είχα ακούσει αρκετά γι'αυτό των jumbo, τωρα ξέρω αν θελω να το δοκιμάσω ή όχι =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. είχα δοκιμάσει ένα από το 1 ευρώ,και ενω΄μου άρεσε πολύ η μυρωδιά ήταν αφ'ορητη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχως δεν εχει κοντα στο σπιτι μου μαγαζια τετοιου τυπου και δεν μπορω να δοκιμασω πιο οικονομικα προιοντα.αλλα γενικα ολα τα ξεβαφτικα νυχιων μυριζουν εντονα.

      Διαγραφή
  8. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά θα αγοράσω σύντομα κάποιο!

    xx
    FashionEvELand | FEEL
    GIVEAWAY on my blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως βλεπεις το sephora συγκεντρωνει τος προτιμησεις πολλων.καλες αγορες!

      Διαγραφή
  9. Μονο αυτο απο τα jumbo εχω δοκιμασει και οντως δεν ειναι για πολλες χρησεις...!!! Εχω δοκιμασει επισης και ενα αλλο οικονομικο απο την εταιρεια umbrella που ειναι συμπαθητικο και αυτο. Γενικα επειδη τα νυχια των χεριων μου ειναι πολυ μικρα δεν ξοδευω πολλα χρηματα και ειδικα για ασετον...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τυχερη εισαι!και εμενα δεν θεωρουνται μεγαλα αλλα παρολα αυτα επειδη βαριεμαι το χρωμα τους το αλλαζω συνεχεια κι ετσι ξοδευω αρκετο ασετον.αυτο που αναφερεις δεν το γνωριζω καν.αν το βρισκεις σε μαγαζακια τυπου 1ε δυστυχως δεν εχω κοντα μου για να το τσεκαρω.

      Διαγραφή

Amazon