Αναγνώστες

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Glowbox Ιουλιου!!

Πριν απο λιγο παρελαβα κι εγω το Glowbox Ιουλιου.Ημουν απο τις τελευταιες που το παρηγγειλαν και γι'αυτο αργησα και να το παραλαβω.Παρολ'αυτα το περιεχομενο του με αποζημιωσε πληρως!
Ας δουμε τι ειχε αναλυτικα:

Bioderma sensibio h2o 100ml: Το πασιγνωστο πλεον νερακι ντεμακιγιαζ στη μικρη συσκευασια των 100ml.Το συγκεκριμενο μεγεθος το εχω δει σε ξενες blogger νομιζω ομως οτι εδω στην Ελλαδα δεν κυκλοφορει.Τα λογια ειναι περιττα για το συγκεκριμενο καθως εχω ηδη το μεγαλο και αλλα δυο για backup και χαρηκα πολυ που ειδα και το μικρο μπουκαλακι καθως μεχρι τωρα αναγκαζομουν να αδειαζω σε αλλα αδεια μικρα για ταξιδια.

Ahava mineral hand cream 30ml: Βασει της περιγραφης στην συνοδευτικη καρτα η συγκεκριμενη κρεμα χεριων ειναι πλουσια σε ενυδατικα στοιχεια,ειναι υποαλλεργικη και δερματολογικα ελεγμενη.Δεν εχω δοκιμασει ποτε κατι απο αυτην την εταιρεια και μια κρεμα χεριων ειναι παντα ευπροσδεκτη καθως τα χερια μας πρεπει να ειναι ενυδατωμενα και απαλα,αλλιως τι κυριες ειμαστε;;

Monoi tiki tahiti tiare soap: Ενα σαπουνακι παλι σε μικρο μεγεθος,με φανταστικο αρωμα καρυδας.Σε καποια κουτια αντι για το σαπουνακι υπηρχε το πασιγνωστο λαδακι της εταιρειας.






Fresh Line Terpsichore shampoo 75ml: Οτιδηποτε εχω δοκιμασει (καλα δεν ειναι και πολλα) απο αυτην την εταιρεια που ειναι ελληνικη και βασισμενη σε φυσικα συστατικα ειναι πολυ καλης ποιοτητας.Το συγκεκριμενο σαμπουαν ειναι για ζωντανια και λαμψη και με υπεροχο αρωμα.Θα το χρησιμοποιησω συντομα και θα σας πω την αποψη μου!

Erre Due no241: Την αποψη μου για τα βερνικια της erre due πιθανοτατα την ξερετε.Ειναι η τριτη αγαπημενη μου εταιρεια μετα τα opi και τα essie και χαρηκα πολυ οταν ειδα οτι συνεργαζεται με το glowbox.Η αποχρωση που ειχα στο κουτακι μου ειναι ενα σχεδον νεον πορτοκαλι που γενικα δεν φοραω ευκολα αλλα σκεφτομαι να το δοκιμασω για ενα ακρως καλοκαιρινο πεντικιουρ!

Nivea stress protect 25ml: Ενα αποσμητικο σε travel size.Συνηθως προτιμω το energy fresh παλι απο την nivea αλλα θα δοκιμασω και αυτο που υποσχεται αντιμετωπιση του ιδρωτα οχι μονο απο την ζεστη αλλα και απο το αγχος η την αμηχανια.

Nivea hawaiian flower 50ml: Αλλο ενα travel size προιον,ενα αφρολουτρο με υπεροχο εξωτικο αρωμα.
Τελος,στο κουτι υπαρχει κι ενα δειγμα απο το νεο conditioner σωματος της nivea καθως κι ενα εκπτωτικο κουπονι για καποιο προιον σωματος.

Πολλες κοπελες δεν εμειναν ικανοποιημενες απο το κουτακι τους πχ επειδη ειχε πολλα προιοντα σε travel size.Δεν συμφωνω μαζι τους καθως ο τιτλος του κουτιου ηταν μικρες αποδρασεις,οποτε αναμενο ηταν να εχει προιοντα που θα επαιρνες σε ταξιδι μαζι σου(καμια δεν θελει full size συσκευασιες στις διακοπες,κανω λαθος;)Αλλωστε ο σκοπος των συνδρομητικων κουτιων ειναι να δοκιμαζεις διαφορα προιοντα οχι να σου δινουν συνεχεια full sizes.Σε γενικες γραμμες ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενη και απο αυτο το κουτακι και σκεφτομαι να κανω και τριμηνη η εξαμηνη συνδρομη καθως ολες οι συνεργαζομενες εταιρειες ειναι τρομερα ενδιαφερουσες και απο ολες θα ηθελα να δοκιμασω κατι.

Μπορειτε να δειτε την αποψη μου για το πρωτο glowbox και να παρετε μερος και στο mini giveaway εδω.Για περισσοτερες πληροφοριες επισκεφτειτε την σελιδα του glowbox www.glowbox.gr !
φιλακια!

18 σχόλια :

  1. εμένα μου φαίνεται πάρα ωραίο το κουτί και μου αρέσει γενικά και η ιδέα του theme :) Να τα χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι κι εμενα και δεν καταλαβαινω γιατι καποιες απογοητευτηκαν!!ευχαριστωωω!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο κουτί!! Τέλειο review!
    Σε ακολουθώ μέσω bloglovin κορίτσι!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρόμοια τα κουτιά μας...Στο δικό μου είχα το #229 από Erre Due και το λαδάκι αντί για το σαπουνάκι...εγώ έμεινα ευχαριστημένη και αυτο τον μήνα... Μικρό bioderma με 3€ θα βρείς εδώ http://www.mypharmacity.gr μου το είπε η polymnia. Οικονομικά δεν συμφέρει γιατί έχουν πέσει οι τιμές των 250 και 500ml online αλλά για ταξίδι είναι πρακτικό.;o))XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3ε μονο;;;ενταξει εχω στοκ αλλα τρια κλειστα οποτε αδειαζει και γεμιζει το μικρο.το 229 τι αποχρωση ειναι,το baby blue?εχω το bikini so teeny κι ειμαι καλυμμενη αλλα ενα ροζοκοραλλι που κυκλοφορει μ'αρεσε πιο πολυ.

      Διαγραφή
  4. Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική εγώ ξετρελάθηκα ακόμα και το σαπούνι να τύχαινα μιας και από λάδια έχω μπόλικα να βάλω...τώρα που το σκέφτομαι και από σαπούνια δεν πάω πίσω.Αυτό το σαπούνι τι χρήση έχει;Είναι για τα χέρια ή και για το πρόσωπο;Να τα χαρείς!!!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστωωω!ενταξει θα μου αρεσε να δοκιμασω και το λαδακι καποια στιγμη.λογικα θα το ξαναβαλουν σε καποια κουτια.να σου πω την αληθεια δεν το διευκρινιζει οποτε υποθετω οτι ειναι για το σωμα.φιλακια

      Διαγραφή
  5. Ki emena mou arese polu to kouti autou tou mina. Polu oraia epilogi proiontwn gia na paroume mazi mas stis diakopes. Twra eimai periergi na dw ti 8a periexei to kouti tou Augoustou ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα κανουν καλη δουλεια.ακριβως ολα ενα κι ενα.προσωπικα με τις εταιρειες που εχει οτι και να βαλουν μεσα εκτος κι αν ειναι μικροσκοπικο μεγεθος δεν θα με απογοητευσει.περιμενω καμια κρεμουλα της bioderma συντομα να σου πω την αληθεια.

      Διαγραφή
  6. Εγώ λοιπόν ήμουν από το απαιτητικό κοινό αυτό το μήνα και ανήκω σε αυτές που δεν το ευχαριστηθηκαν, αλλά αυτά είναι τυχη και γούστα, σωστά? Πολύ καλή ανάρτηση!
    Kisses
    MAry
    airymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω.Ναι δεν ησουν η μονη απο το λιγο που το κοιταξα.Εννοειται πως αν δεν σου αρεσε η αποψη σου ειναι σεβαστη και οντως ειναι θεμα προσωπικου γουστου.εγω απλα εξεφρασα τη δικη μου.μακαρι το επομενο αν το παραγγειλεις να σε ικανοποιησεις ;-) φιλια

      Διαγραφή
  7. Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν ήθελα να το πάρω.. Τέλειο ήταν το κουτάκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon