Αναγνώστες

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Bioderma Sensibio H2O!

 Σημερα θα σας μιλησω για ενα προιον που χρησιμοποιω ευλαβικα πρωι και βραδυ για τον καθαρισμο του προσωπου μου.Οπως σας εχω πει πολλες φορες η επιδερμιδα μου ειναι κανονικη προς ξηρη και ετσι τα απλα καθαριστικα τις περισσοτερες φορες την κανουν να "τραβαει" και να γεμιζει ερεθισμους και κοκκινιλες.
Μετα απο τα εκθειαστικα ποστ πολλων blogger και λαμβανοντας υποψη οτι χρησιμοποιειται απο τους καλυτερους make up artist,αποφασισα να ψαξω καποιο δειγμα πριν το αγορασω καθως η πρωτη μου εμπειρια με "νερακια καθαρισμου" δεν ηταν και η καλυτερη καθως εβγαζα τεραστια σπυρακια μετα απο καθε χρηση (Sant'angelica σε σενα κοιταω).Μετα απο λιγο ψαξιμο(και μια μικρη βοηθεια απο την αγαπημενη mata hari-οσες δεν ξερετε το blog τσεκαρετε το,τα κοριτσια γραφουν καταπληκτικα),βρηκα δυο γενναιοδωρα δειγματα σε ενα φαρμακειο εδω στη Θεσσαλονικη και το δοκιμασα.
Ε αυτο ηταν!Ηταν ερωτας με την πρωτη χρηση!Οταν ακομα και ο κρεμωδης αφρος της Apivita που συνηθως χρησιμοποιω καποιες φορες με αφηνει με το γνωστο και ενοχλητικο τραβηγμα το Bioderma ενυδατωνει το δερμα μου και το καθαριζει σε βαθος!
Το εχω δοκιμασει και σαν μοναδικο προιον ντεμακιγιαζ και εχει αφαιρεσει τους τονους μασκαρα που χρησιμοποιω απλα ακουμπωντας το βαμβακακι στα βλεφαρα για λιγα δευτερολεπτα και με απαλες κινησεις μπορεις να εχεις πεντακαθαρο αποτελεσμα.Ακομα και με την αδιαβροχη μασκαρα που χρησιμοποιουσα φετος,δεν ειχα κανενα προβλημα στο να την αφαιρεσω.Ωστοσο για να καθαρισει εντελως το προσωπο μου χρειαζεται αρκετη ποσοτητα και πολλα βαμβακακια το οποιο να σας πω την αληθεια βαριεμαι κι ετσι το περιοριζω κυριως στα ματια.
Η αγαπημενη μου ομως χρηση ειναι σαν τελευταιο περασμα μετα τον καθαρισμο μου με την κρεμα της Apivita,οπου αφαιρει και τα οποια τελευταια υπολειμματα μακιγιαζ εχουν μεινει.
Το πρωι δεν χρησιμοποιω καποιο καθαριστικο προιον εκτος απο αυτο καθως η επιδερμιδα μου ειναι ηδη καθαρη απο το βραδινο ντεμακιγιαζ και απλα αφαιρει αν υπαρχει καποια περιττη λιπαροτητα.





Οπως βλεπετε με καθημερινη σχεδον χρηση το μπουκαλι των 500ml ειναι λιγο κατω απο τη μεση 4 μηνες μετα την αγορα του.Στα περισσοτερα φαρμακεια πωλειται γυρω στα 25 ευρω ωστοσο online μπορειτε να το βρειτε παρα πολυ φθηνοτερα με τιμες που ξεκινουν απο τα 10,85 ευρω!!!Σ'αυτο το σημειο να πω οτι στη Γαλλια(χωρα παραγωγης του) πωλειται σχεδον παντα 1+1 δωρο και με τιμη που κυμαινεται στα 12 ευρω πανω κατω-αδικια και αισχροκερδεια ειπατε;
Εδω κυκλοφορουν δυο μεγεθη,250 και 500 ml και το μικρο των 100ml ηταν μεσα στο glowbox ιουλιου που ομως δεν εχω δει σε καποια φαρμακειο προφανως γιατι δεν συμφερει απο αποψη τιμης-ποσοτητας.
update:τελικα το μικρο πωλειται εδω στην τιμη των 3 ευρω κατοπιν υποδειξης απο τις αγαπημενες blogger Σταυρουλα και Ελενα!!




Εχετε δοκιμασει το bioderma η καποιο αλλο νερακι καθαρισμου;Πως σας φαινονται;Θα σας ενδιαφερε να κανω ενα ποστ με τη ρουτινα καθαρισμου που ακολουθω;
φιλια!



36 σχόλια :

  1. Μπράβο Στέλλα πολύ ωραίο το ποστ!Εγω έχω το sebium το πράσινο αλλά μάλλον πρέπει να δοκιμάσω αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω Ζωη μου!Αν σου ταιριαξε το πρασινο,σιγουρα θα σου ταιριαξει και το ροζ γιατι απευθυνεται σε ολους τους τυπους επιδερμιδας!

      Διαγραφή
  2. Και εγώ το πράσινο είχα αλλά αν εμφανίσω πάλι τον φετινό χειμώνα ευαισθησία θα πάρω αυτό!! Είναι από τα καλύτερα και ευτυχώς τα βρίσκουμε online.. :)
    Μία ερωτησούλα, τον 100ml το βρίσκουμε σε μερικά φαρμακεία να υποθέσω ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ξερω που το βρισκουμε εκτος απο Online-που κι αυτο τα κοριτσια μου το εστειλαν.το λινκ ειναι αυτο http://bit.ly/1e4VKsB .το πρασινο ειναι για εξισορροπησητ της λιπαροτητας σωστα;αυτο ειναι για κανονικα και ευαισθητα δερματα οποτε ιδανικο για το χειμωνα!

      Διαγραφή
  3. Πήρα πρόσφατα το πράσινακι επειδή έχω λιπαρή επιδερμίδα και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένη! Δυστυχώς το Sebium σε αντίθεση με το Sensibio δεν το βρίσκεις εύκολα.

    Εμένα μου τελειώνει γρήγορα πάντως σνιφ σνιφ και το χρησιμοποιώ μόνο βράδυ!

    Δεν ξέρω αν θα δοκίμαζα άλλη εταιρεία λέω να παραμείνω στην Bioderma χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι εμένα μου τελειώνει γρήγορα αλλά είναι αγαπημένο. Είναι μακράν το καλύτερο. Εξίσου καλό και της La Roche Posay και των Sephora (δεν το πίστευα μέχρι να το δοκιμάσω).

      Διαγραφή
    2. @machi ουτε online?δεν χρειαζεται πολυ ποσοτητα εκτος αν το χρησιμοποιεις για κυριο προιον ντεμακιγιαζ.αλλα και παλι με την τιμη που εχει πλεον στα 10ε για 500ml βγαινει αρκετα οικονομικα σε σχεση πχ με της apivita.

      Διαγραφή
    3. @eve δεν εχω δοκιμασει καποιο αλλο νερακι και βασικα δεν ηξερα καν οτι εχουν και τα sephora!

      Διαγραφή
    4. Το πράσινο από 25 το βρίσκεις στα 19 άντε 17 στην καλύτερη, το είχα βρει και 12 σε ένα αλλά δε μου το έστειλαν ποτέ τελικά... ένα μόνο βαμβακάκι χρησιμοποιώ χιχι δεν ξέρω γιατί δεν έχει τις ίδιες τιμές με το άλλο αλλά να σου πω και πάλι θα το έπαιρνα γιατί το λατρεύω χιχι

      Διαγραφή
    5. α μεγαλη διαφορα στις τιμες.μαλλον επειδη ειναι πιο εξειδικευμενο και δεν εχει τοση ζητηση.τοτε μπορεις να δοκιμασεις το ροζ κι αν δεις οτι σου κανει που ειναι πολυ πιθανο αφηνεις το πρασινο.κι εγω το λατρευω σαν προιον!

      Διαγραφή
    6. @eve συμφωνω περί la roche posay κ sephora. εξισου αποτελεσματικά. η διαφορά είναι στην αίσθηση που σου αφήνουν μετά. το bio κάνει πιο απαλό to δερματακι :) και βεβαια με 10.85 συμφερει περισσοτερο ανα λιτρο, ακομα κ αν εκμεταλλευτεις το 50% των sephora ή τις προσφορές στη LRP.

      Διαγραφή
  4. Προς το παρόν με έχει βολέψει τρελά το νεράκι της L'Oreal αλλά θέλω σίγουρα να δοκιμάσω και Bioderma κάποια στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α σωστα εχει βγαλει και η Loreal τετοιο προιον!εχω κολλησει με το bioderma που εχω ξεχασει τις αλλες εταιρειες. :)

      Διαγραφή
  5. Το λατρευω..απο τοτε που το ανακαλυψα εχω εθιστει..πολυ ωραιο ποστ...
    ριξε μια ματια αν θες και στο μπλογκ μου...φιλακιααα
    Mybeautymap.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αγαπώ!!!!!!Το χρησιμοποιώ εδώ και περίπου 2 χρόνια..από όταν το πρωτοειδα σε βιντεάκια!!!
    Είναι όντως πολύ αποτελεσματικό αλλά και πολύ "απαλό" στο δέρμα!!
    Φιλάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυο χρονια ε;;κι εγω εθιστει πρωι και βραδυ γιατι δεν τραβαει!φιλακια!

      Διαγραφή
    2. Περίπου...μπορει να ειναι 1μιση!Από την πρώτη στιγμή που το είδα σε youtube το έψαξα!! :D

      Διαγραφή
    3. κι εγω το εψαχνα αλλα στην αρχη που ειχε 25ε εεε δεν τα εδινα!

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα. Είμαι και εγώ εθισμένη με το συγκεκριμένο προϊόν και τώρα που μου τελειώνει παθαίνω πανικό. Συνήθως το αγοράζω από ηλεκτρονικά φαρμακείο γύρω στα 10 ευρώ αλλά τώρα δεν βρίσκω τίποτα. Έχετε υπόψη σας κάποιο site? η διπλή συσκευασία που φαίνεται στη φωτογραφία από που αγοράστηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπες στο skroutz.gr,βαλε το ονομα του bioderma στην αναζητησηκαι διαλεξε ποιο φαρμακειο σε συμφερει.η διπλη συσκευασια οπως ειπα και στο ποστ ειναι απο τη Γαλλια,μου την εφεραν δωρο.

      Διαγραφή
  8. Είναι τέλειο! Έχω ακούσει τα καλύτερα & επιβεβαιώνω!
    ναι θέλουμε τέτοιο ποστ!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μονο Bioderma!! Ειναι καταπληκτικο και νομιζω το μονο που και στο ματι να μπει δε τσουζει ουτε στο ελαχιστο!! Bisous!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω!το μονο που δεν μου αρεσει και ξεχασα να το γραψω ειναι η γευση του!!!αυτη η πικριλα οταν αφαιρεις το κραγιον δεν συγκρινεται!

      Διαγραφή
  10. αχ,θέλω τόσο πολύ να το δοκιμάσω!!!που μπορώ να βρω το μικρούλικο ξέρεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ειχα γραψει και πιο πανω,ειναι ενα λινκ απο Online φαρμακειο αλλα σιγουρα θα το εχει και αλλου,τσεκαρε το στο skroutz.gr και το Link ειναι http://bit.ly/1e4VKsB
      φιλια!

      Διαγραφή
  11. Μοναδικό προϊόν. Όποια το δοκιμάζει δεν το αλλάζει!!
    Καλώς σε βρήκα κιόλας. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχυει πολυ δυσκολα να παρω την αποφαση να δοκιμασω κατι αλλο πλεον!Καλως ηρθες λοιπον στο blogακι μου :))

      Διαγραφή
  12. φοβερο ποστ! οχι οχι...δεν εχεισ σκαλωσει με αυτο το προιον!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χι χι , μια biodermoικογένεια. Όσο περίεργο και αν σου φανεί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Όλο κάτι τύχαινε και καθυστερούσα την αγορά του. Μέχρι μια μέρα που πήγα να πάρω γάλα στο Μασούτη και έπεσα πάνω στο -40% ενός παρόμοιου "νερού" της L'Oreal. Πόσο πολύ το βολεύτηκα! Μύριζε και ωραία, έκανε και δουλίτσα με ένα πέρασμα και όταν έπλυνα με νερό και σαπούνι το πρόσωπο μου δεν ήμουν σαν το πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ειχες παρει το glowbox του ιουλιου που το είχε;δεν εχω δοκιμασει το λορεακ ομως πολλες λενε οτι μοιαζουν πολυ και με 40% εκπτωση η 1+1 που τρέχει τωρα ε ουτε κι εγω θα δοκιμαζα το bioderma αμεσα.μετα το νερο ομως χρησιμοποιησες κι αλλο νερο καλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γειααα!
    είμαι το νεότερο μέλος σου αυτή τη στιγμή, και ήδη νιώθω ζεστά και χουχουλιάρικα σ' αυτό το post!!!
    μοιραζόμαστε την αγάπη για το συγκεκριμένο προϊόν!
    έχω πρόβλημα μ'αυτό το νεράκι! το έχω σε περίοπτη θέση στο μπάνιο μου, και μετά το πλύσιμο των δοντιών, κάνω κι ένα πέρασμα μ' αυτό στο πρόσωπο μου! τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα, για 1μιση χρόνο τώρα περίπου!
    λέγεται εθισμός? ρητορική ερώτηση!!
    φιλάκιααα!
    http://greekblogforbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταρχην καλως ηρθες στο blogακι μου!!!δευτερον συμπασχουμε το κανω κι εγω το λιγοτερο δυο φορες τη μερα για ενυδατωση!εθισμος εμεις;;;ποτε!απλα προσεχουμε για να εχουμε-υπεροχο δερμα!χαχαχαχα φιλια!

      Διαγραφή

Amazon