Αναγνώστες

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

My essie polishes collection part1!!!

Hello my beauties,τι κανετε;
Μια που ο καιρος αλλαξε ηδη και ηρθε μια απο τις αγαπημενες μου εποχες,το φθινοπωρο αποφασισα να σας δειξω ενα μερος της συλλογης μου απο βερνικια της εταιρειας essie σε πιο χειμωνιατικες αποχρωσεις και να σας πω και την αποψη μου για αυτα!
Ολες ξερουμε την εταιρεια και το οτι διαθετει μια τεραστια ποικιλια χρωματων για ολες τις προτιμησεις καθως και οτι η ποιοτητα της ειναι αριστη για αυτο και τα χρησιμοποιουν πολλα nail salons ανα τον κοσμο!
Αρχικα,η πρωτη αποχρωση που θα σας δειξω ειναι και το πρωτο βερνικι essie που απεκτησα μεσω ενος περιοδικου και λεγεται bordeaux!Οπως βλεπετε,ειναι ενα χρωμα στις αποχρωσεις του κρασιου λιγο πιο σκουρο απο ενα κλασσικο κοκκινο και ταιριαζει πιστευω στις περισσοτερες επιδερμιδες.Χρειαζεται δυο στρωσεις για να εχετε οπακ αποτελεσμα και η διαρκεια του με ενα καλο top coat φτανει εως και τη μια εβδομαδα.Επισης να πω οτι ειναι απο τα κοκκινα που δεν αφηνουν λεκεδες στα νυχια μετα την αφαιρεση τους.






Επομενη αποχρωση η δευτερη που απεκτησα παλι μεσω του περιοδικου και την βρηκα εντελως τυχαια σε εναν σταθμο κτελ,μαλλον τους ειχε μεινει λογω του πολυ σκουρου χρωματος.Ευτυχως για μενα θα ελεγα καθως ειναι μια απο τις καλυτερες αποχρωσεις που μπορειτε να φορεσετε αν σιχαινεστε οπως εγω το μαυρο στα νυχια σας.Ειναι ενα blackened plum,δηλαδη σκουρο δαμασκηνι με τονους μαυρου που με δυο η και τρεις στρωσεις γινεται πολυ σκουρο αλλα οχι τοσο σκληρο οσο δειχνει σε καποιες επιδερμιδες το μαυρο.Το λατρευω και το φοραω πολυ το χειμωνα εναλλαξ με τα κοκκινα.Η διαρκεια του ειναι γυρω στις 4 μερες κι αυτο λογω του εντονου χρωματος που δειχνει αμεσα καθε ατελεια.




Επομενο χρωμα το hot coco,νομιζω παλι δωρο απο περιοδικο,μια ακρως φθινοπωρινη αποχρωση που λατρευει η μαμα μου..Οταν το πηρα το φορεσα πολυ,τωρα εχει χασει τη θεση του απο τις κοκκινες και berry αποχρωσεις και το φοραω κυριως τον οκτωβρη-δεν ξερω για ποιο λογο :) 
Η διαρκεια του ειναι γυρω στις 5 ημερες.



Το επομενο χρωμα ειναι πιο ανοιχτο απο το hot coco και κυμαινεται στους τονους του καφε γκρι.Το ειχα βρει σε προσφορα στο cheapsmells μαζι με το glamour purse που δειχνω πιο κατω και ειχα πληρωσει για τα δυο 9ε μαζι με τα μεταφορικα.Λεγεται carry on και ανηκει στην προπερσινη φθινοπωρινη συλλογη και ειναι απο τις αποχρωσεις που ολες ρωτανε ποιο χρωμα ειναι-δεν εχω καταλαβει γιατι και ουτε αυτο ερχεται πρωτο στις προτιμησεις μου.Δεν ξερω γιατι συνεχιζω να παιρνω καφε βερνικια αφου δεν τα φοραω-αβυσσος η ψυχη της blogger!Η διαρκεια του ειναι επισης πολυ καλη στις 6 ημερες.


Αυτο ειναι το χρωμα που ανεφερα πιο πανω,το glamour purse.Ειναι ενα κλασσικο χρωμα του βατομουρου θα ελεγα καπως πιο μουντο απο τα συνηθισμενα.Το τελειωμα του ειναι σχεδον ματ και θελει ενα καλο top coat για λαμψη για να αναδειχθει το χρωμα.Η διαρκεια του ειναι στις 5 ημερες.


Αυτο το χρωμα ηταν στην περσινη χριστουγεννιατικη συλλογη Leading Lady και ειναι το βερνικιπου εδωσε το ονομα στην συλλογη.Ειναι κοκκινο γκλιτερ με κοκκινη βαση και νομιζω φωναζει Χριστουγεννα!Ειναι ιδανικο για τις γιορτινες μερες (και οχι μονο φυσικα) γιατι εχει ιδιαιτερη λαμψη και υφη.Η διαρκεια του δυστυχως ειναι μαξιμουμ 3 μερες καθως ξεφλουδιζει παρα πολυ ευκολα λογω της υφης του.


Και αυτο το βερνικι ανηκε στην περσινη Holiday συλλογη και λεγεται She's pampered.Ειναι ενα κρεμωδες κοκκινο με εντονους ροζ τονους και με δυσκολεψε αφανταστα στο να το φωτογραφισω καθως στην καμερα φαινοταν πιο πορτοκαλι για καποιο λογο κι ετσι το εβγαλα με φλας.Νομιζω ταιριαζει σε ανοιχτες επιδερμιδες και ειναι ενα κλασσικο κοκκινο που καθε κοπελα εχει.Σε γενικες γραμμες η essie εχει τρομερα πολλα κοκκινα χρωματα και σιγουρα η καθε μια μπορει να βρει αυτο που της ταιριαζει.Δεν το εχω φορεσει πολυ καθως οταν προκειται για κοκκινα προτιμω καθαρες αποχρωσεις οπως το opi the thrill of brazil.Η διαρκεια του ειναι στις 6 ημερες!


Αυτα απο μενα για σημερα,συντομα θα ακολουθησουν και τα υπολοιπα χρωματα που εχω.Πως σας φαινονται τα βερνικια της εταιρειας;Ποιο ειναι το αγαπημενο σας;

22 σχόλια :

  1. Υπεροχα ολα! το αγαπημενο μου θα ηταν το τελευταιο :) Πολύ όμορφο το blog σου, σε ακολουθω. Σε περιμένω και στο δικο μου!!!

    http://www.dreamstylesplash.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Leading Lady το ήθελα σαν τρελή, όταν όμως μου έκαναν μανικιούρ με αυτό και μου κράτησε 2-3 μέρες με το ζόρι απογοητεύτηκα και δεν το πήρα. Κρίμα γιατί είναι πραγματικά υπέροχο!
    υ.γ. Αγαπώ Essie, περιμένω και άλλα swatches!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι τοσο ωραιο χρωμα αλλα δυστυχως σαν τα περισσοτερα γκλιτερ βερνικια δεν εχει διαρκεια!ερχονται συντομα :)

      Διαγραφή
  3. Να περιμένουμε 5 6 part?? χιχιχ
    Η πρώτη απόχρωση είναι τέλεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα λες να μου βγουν 5-6???προς τα 3 μερη το κοβω αν και οσο παιρνω καινουρια χρωματα αυξανεται η συλλογη μου :)) ευχαριστωωω!

      Διαγραφή
  4. Τα nudes είναι εκπληκτικά!!! Έχω πάθει εθισμό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω παλι ειμαι εθισμενη στα καθατα Nude χρωματα και τα καφε τα εχω καπου ξεχασμενα :)

      Διαγραφή
  5. Είναι όλα ένα κι ένα! Τέλεια! Σε ακολουθώ και στο blog! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα essie είναι τα αγαπημένα μου!Παρόλο που σε πολλές δεν αρέσουν επειδή είναι λεπτόρευστα και έχουν μικρό πινελακι!Τα αγαπημένα μου είναι το soiree mauve και το go overboard! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμμ δεν τις ξερω αυτες τις αποχρωσεις,πρεπει να τις τσεκαρω.κοιτα το πινελακι κι εμενα με ενοχλουσε στην αρχη αλλα το συνηθισα οπως συνηθισα και το πιο μεγαλο που εχουν τα ευρωπαικα essie (αλλα οχι αυτα που κυκλοφορουν εδω η αυτα που παιρνω απο το λατρεμενο ebay)

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Κι εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου και πιο πολυφορεμενα :)))

      Διαγραφή
  8. Απιστευτη συλλογη!!Λατρευω Essie ειδικα τα πιο σκουροχρωμα!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω!οντως τα σκουροχρωμα τους ειναι πανεμορφα αλλα αγαπω τα ανοιξιατικα τους περισσοτερο :)

      Διαγραφή
  9. Καλώς σε βρήκα... πολύ ωραίο μπλογκ...
    επειδή είδα την ανάρτηση σου για προιόντα της rimmel θα ήθελα την βοήθεια σου..θελω να παραγγειλω από μια σελίδα καποια προιόντα και εχω μπερδευτει λιγο με τα νουμερα στις πουδρες.. εσυ ποιο πηρες; εγω ειμαι ανοιχτοχρωμη αλλα θελω η πουδρα να εχει αποχρωση του μπεζ και οχι του ροζ!
    μπορεις να με διαφωτησεις;
    Ευαγγελία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλως ηρθες! Αρχικα τα rimmel τα βρισκουμε στο feel unique και στο asos κατα κυριο λογο.οσο για την αποχρωση διαλεξα την διαφανη (translucent) επειδη κι εγω ειμαι ανοιχτοχρωμη και δυσκολα βρισκω να μου ταιριαζουν ακριβως οι αποχρωσεις και κυριως επειδη την ηθελα για σεταρισμα στο τελος! Αν τωρα θες και καλυψη δεν ξερω κατα ποσο θα σε βολεψει η συγκεκριμενη γτ δινει ωραιο ματ αποτελεσμα μονο.ελπιζω να βοηθησα κι αν χρειαστεις βοηθεια ρωτα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ ευαχαριστώ πολύ, ναι νομίζω πως με βοήθησες... εγώ θα τα παραγγείλω από το http://www.eastendcosmetics.co.uk/
    το γνωρίζεις το site?
    Ευαγγελία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι φυσικα το γνωριζω απλα τσεκαρε και τα δυο που σου προτεινα εχουν δωρεαν μεταφορικα και ερχονται μεσα σε δεκα μερες μαξ ενω το eastend οχι (και αν θυμαμαι εχει ενα στανταρ ποσο σιγουρα για μεταφορικα) και μπορει να σου βγει πολυ πιο οικονομικα στα αλλα δυο!καλα ψωνια :)

      Διαγραφή
  12. Είναι υπέεεροχα όλα!! Ξεχώρισα το πρώτο και το τρίτο λίγο παραπάνω!! Πανέμορφα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστωωω! Αλλη μια φαν του καφε; μονο εγω δεν το χω τελικα! Φιλακια

      Διαγραφή

Amazon