Αναγνώστες

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Essie Leggy Legend, Fall 2015 Collection!!

Hello my beauties!
Ακομα ενα ποστ για νυχια , αυτη τη φορα με θεμα την λατρεμενη μου Essie και την τελεια φθινοπωρινη συλλογη της,Leggy Legend!Περιλαμβανει εξι αποχρωσεις, τρεις μεταλλικες για πιο μοντερνα κοριτσια και τρεις διαφορετικες αποχρωσεις του κοκκινου για να ικανοποιησει και τις πιο κλασσικες απο εμας.





Το βερνικι σταρ της συλλογης,απο το οποιο ονομαστηκε κιολας, ειναι φυσικα το χρυσο-μπρονζε Leggy Legend.Επισης, μπορουμε να βρουμε ενα μεταλλικο γκρι-καφε,το Frock & Roll το οποιο εχει μπει στη wishlist μου και τελος, το Bell Bottom Blues,ενα υπεροχο ιριδιζον σκουρο μπλε! Τα κρεμωδη βερνικια ειναι τα In The Lobby, ενα σκουρο δαμασκηνι που φωναζει φθινοπωρο, το With The Band, ενα κοκκινο λιγο πιο σκουρο απο τα συνηθισμενα, τελειο για αυτη την εποχη και το Color Binge, ενα πανεμορφο πορτοκαλοκοκκινο!
Σημερα θα σας δειξω δυο απο τε βερνικια της συλλογης,το Bell Bottom Blues και το Color Binge.





Θα αρχισω με το Bell Bottom Blues, μιας και ειναι θεωρω απο τα πιο ομορφα μεταλλικα βερνικια που εχει βγαλει η Essie!Εχει εξαιρετικη αποδοση, αν ειστε προσεκτικες μπορειτε να εχετε πολυ ομορφο αποτελεσμα ακομα και με μια στρωση, αν και θα προτεινα δυο για περισσοτερη ενταση και πιο πλουσιο χρωμα. Με εξεπληξε τρομερα η διαρκεια του, κατι που σε γενικες γραμμες δεν περιμενεις απο μεταλλικα βερνικια, μιας και αντεξε 8 μερες στα νυχια μου! Δοκιμασα επισης να κανω σχεδιο με σταμπα με το συγκεκριμενο και δεν ειχα κανενα προβλημα στην αποτυπωση του σχεδιου. Στη δευτερη φωτογραφια, λογω του φλας, μπορειτε να δειτε ποσο ομορφοι ειναι οι ιριδισμοι που κανει το πανεμορφο αυτο χρωμα!

Bell Bottom Blues



Bell Bottom Blues
To επομενο χρωμα που θα σας δειξω σημερα ειναι το Color Binge.Ειναι ενα υπεροχο πορτοκαλοκοκκινο, που στις φωτογραφιες δυστυχως φαινεται περισσοτερο πορτοκαλι απο οτι ειναι.Επισης εξαιρετικη αποδοση και μπορειτε να εχετε οπακ αποτελεσμα με μια στρωση. Ειναι μια κλασσικη αποχρωση που θεωρω οτι δεν θα πρεπει να λειπει απο καμια συλλογη μιας και μπορει να φορεθει καθ'ολη τη διαρκεια της χρονιας.


Color Binge

 Εδω μπορειτε να δειτε και μια εμπνευση που ειχα, χρησιμοποιωντας το ως βαση για ενα πολυ ομορφο nail art με σταμπες.Ο συνδυασμος αυτος των χρωματων ταιριαζε αψογα με ενα συνολο που ειχα αποφασισει να φορεσω σε μια επισημη περισταση, αποδεικνυοντας οτι το κοκκινο ειναι το πλεον κλασσικο χρωμα για καθε περισταση!


Color Binge

 Εμεινα απολυτα ικανοποιημενη και απο αυτη την συλλογη της Essie, οι δυο αποχρωσεις που εχω προς το παρον εχουν εξαιρετικη αποδοση και διαρκεια και ελπιζω οτι συντομα θα προστεθουν τα Leggy Legend και Frock & Roll στην συλλογη μου μιας ειναι πολυ ιδιαιτερα χρωματα που δυσκολα βρισκουμε σε αλλες εταιρειες!
Πως σας φαινονται; Ποιες αποχρωσεις σας αρεσαν περισσοτερο;
φιλακια!



2 σχόλια :

  1. Πολύ μου άρεσαν τα χρώματα της essie και θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια στιγμή το δαμασκηνί της συλλογής! Αν πάρεις το frock & roll θέλω κατευθείαν review! Μου έλειψες :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το bell bottom νομίζω το χω λατρέψει φέτος! Great review! Καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon