Αναγνώστες

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Kerastase Elixir Ultime : Το καλυτερο λαδι μαλλιων ever??

Το 2010 κυκλοφορησε για πρωτη φορα το Elixir Ultime της Kerastase, κανοντας επανασταση στο χωρο της περιποιησης των μαλλιων. Δημιουργησαν ενα λαδι μαλλιων, το οποιο προστατευε και περιποιουταν τα μαλλια, χωρις να τα βαραινει ή να τα λαδωνει. Φυσικα δεν αργησα να το δοκιμασω και απο τοτε παραμενω μεγαλη φαν. Αρχικα κυκλοφορησε η κλασσικη εκδοχη, με την τεχνολογια Oleo Complexe στη συσταση της που είναι ένας συνδυασμός τεσσάρων θρυλικών ελαίων: Αργανιά, Καμέλια, Καλαμπόκι και Πρακάξι. Θεωρω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα λαδακια μαλλιων που εχω δοκιμασει και το οτι ειχε ενα ελαφρυ αρωμα καρυδας το εκανε ασυναγωνιστο για μενα. Στην πορεια κυκλοφορησαν και εκδοχες για βαμμενα μαλλια ( η ροζ συσκευασια) και για λεπτα μαλλια ( το πρασινο), κανοντας το Elixir Ultime, ιδανικο για καθε γυναικα.

Kerastase Elixir Ultime


Προσφατα η εταιρεια προχωρησε σε ανανεωση του θρυλικου ελαιου, βαζοντας το σε γυαλινη πολυτελη συσκευασια καθως και προσθετοντας μια νεα εκδοχη για τα λεπτα μαλλια. Το νεο λαδακι ειναι διφασικο και προσφερει ογκο, λαμψη και σωμα στα λεπτα μαλλια, χωρις να τα βαραινει.Προσωπικα εχω ενθουσιαστει γιατι ειναι το πιο αναλαφρο της σειρας και κανει αυτα που υποσχεται,ακομα και για μενα που δεν εχω λεπτα μαλλια. Ενυδατωνει και μαλακωνει τα μαλλια, χωρις να αφηνει δυσαρεστη αισθηση ειτε στα χερια, ειτε στα μαλλια.


Kerastase Elixir Ultime

Το ροζ ελαιο περιεχει εκτος απο το Oleo Complexe και Imperial Tea, που θρεφει και προστατευει τα βαμμενα μαλλια, χαριζοντας τους λαμψη! Το εχω χρησιμοποιησει αρκετα και εχω τελειωσει ηδη καποιες συσκευασιες απο το συγκεκριμενο, οποτε μπορω να πω με ασφαλεια οτι κανει καλη δουλεια στα βαμμενα και ταλαιπωρημενα μαλλια. Ειναι το αγαπημενο της μαμας μου απο τα τρια, οποτε ισως απευθυνεται σε αρκετα ταλαιπωρημενα μαλλια απο ανταυγειες και βαφες.

Last but not least, το κλασσικο Elixir Ultime, που ειναι το δικο μου αγαπημενο. Προσφερει προστασια εναντι της θερμοτητας, ελεγχει το φριζαρισμα και κανει τα μαλλια να λαμπουν. Επειδη το δικο μου μαλλι ειναι και πολυ και με χοντρη τριχα, κανει εξαιρετικη δουλεια οσον αφορα την ενυδατωση και φυσικα βοηθαει πολυ με το φριζαρισμα, μιας και ολες ξερετε ποσο υγρασια εχει η Θεσσαλονικη!

Οποιο λαδι και να επιλεξετε, μπορειτε να το χρησιμοποιησετε με διαφορους τροπους. Ειτε σε βρεγμενα μαλλια, πριν το πιστολακι για να βοηθησει και στο ξεμπερδεμα, ειτε σε στεγνα μαλλια μετα το φορμαρισμα, ωστε να δωσει την υπεροχη λαμψη που εχουν τα περιποιημενα μαλλια. Εχω ακουσει απο την κομμωτρια μου, οτι μπορειτε να προσθετε και μια δοση ελαιου στην βαφη σας για εξτρα περιποιηση. Προσωπικα, επιλεγω τον συνδυασμο των 2 πρωτων χρησεων και θεωρω οτι τα μαλλια μου ειναι σε εξαιρετικη κατασταση, απο τοτε που αρχισα να το χρησιμοποιω και δυσκολα θα βρω κατι να το αντικαταστησει.

Μπορειτε να το βρειτε στα περισσοτερα κομμωτηρια και σε διαφορα eshops με ειδη κομμωτηριων. Η τιμη του κυμαινεται αναλογα απο που θα το προμηθευτειτε, γυρω στα 30 ευρω για τη συσκευασια των 100ml. Δεδομενου οτι χρειαζεστε ελαχιστη ποσοτητα, 1-2 πατηματα μονο, θεωρω οτι αξιζει τα λεφτα του μιας και διαρκει για αρκετο καιρο.

Πως σας φαινεται; Το εχετε δοκιμασει;
φιλακια!

4 σχόλια :

  1. Θέλω πολύ να το δοκιμάσω!! Όντως μυρίζει καρύδα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ το αγαπώ! Έχω το κλασσικό και η μυρωδιά είναι απίστευτη!Περιμένω κάθε χρόνο το bazaar της L'oreal να τα πάρω πολύ πιο οικονομικά!

    Εύα xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πραγματικα εξαιρετικο! Δεν γνωριζα οτι κανει και η loreal bazaar, λογικα στην Αθηνα εννοεις;

      Διαγραφή

Amazon