Αναγνώστες

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Αγαπημένα Μαϊου

Τον Μάϊο είχε αρχίσει ο καιρός να ζεσταίνει κι έτσι μείωσα τα προϊόντα που χρησιμοποίησα στο ελάχιστο δυνατό.
Πρόσωπο:
Vichy Aqualia Thermal:Την χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια κατα τη διάρκεια του χειμώνα μέχρι τον μάϊο περίπου.Τελευταία όμως μου άφηνε την αίσθηση ότι δεν ενυδάτωνε σωστά το πρόσωπο μου.
Bobbi Brown Hydrating eye cream:Το συγκεκριμένο δείγμα (3ml) μου το έδωσε η πωλήτρια στο attica όταν αγόρασα το corrector.Να ναι καλά η κοπέλα γιατί με τη συγκεκριμένη κρέμα είδα μεγάλη διαφορά στην περιοχή των ματιών μου.Η ενυδάτωση που προσφέρει είναι η καλύτερη από όλες τις κρέμες ματιών που έχω δοκιμάσει και το κονσιλερ στρώνει φανταστικά πλέον!Εννοείται πως όταν τελειώσει το δείγμα θα την αγοράσω σίγουρα παρά την τσιμπημένη τιμή της (49ευρω)
La Roche-Posay Anthelios XL Fluide Extreme spf 50 :Μετά από πολλές καλές κριτικές που διάβασα για το συγκεκριμένο αντηλιακό,αποφάσισα να το αγοράσω.
Garnier BB cream:Τι να πω για τη συγκεκριμένη που δεν έχετε πει όλες;Καλύπτει,ενυδατώνει ως ένα σημείο(βάζω πάντα ενυδατική πριν) έχει και δείκτη προστασίας αλλά Γυαλίζει!Όταν μου τελειώσει μάλλον θα αγοράσω τη νέα ματ έκδοση!
Garnier Roll on tinted: Να πω την αλήθεια όταν πρωτοαγόρασα αυτό το προϊόν δεν μου είχε αρέσει καθόλου.Σε συνδυασμό με την προηγούμενη κρέμα ματιών μου το μόνο που κατάφερνα είναι να ξεφλουδίζω το σημείο κάτω από τα μάτια(δεν ξέρω πως!!).Σε συνδυασμό όμως με την bb cream είναι πολύ ωραίο και κατάλληλο για τις μέρες που απλά βαριέμαι να βαφτώ!Προσφέρει μια φρεσκάδα στο βλέμμα(έστω και προσωρινή) σαν να ξύπνησα εκείνη την ώρα!





sigma f80,sigma p86,sephora no42

Πινέλα: Sigma f80 Flat top cabuki: Το χρησιμοποιώ για να απλώνω το make up ή την bb cream και απο την ημέρα που το αγόρασα μου έχει γίνει απαραίτητο!
Sigma P86 Precision Tapered :Έχει γίνει το δεξί μου χέρι για να απλώνω σωστά το mac studio finish concealer!Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτό!(Μάλλον θα πετούσα το studio finish από το παράθυρο!)


Μακιγιάζ: Mac Prep and Prime Transparent Finishing Powder:Είναι η διάφανη πούδρα της mac που σταθεροποιεί το μακιγιάζ.Εγώ τη χρησιμοποιώ και σκέτη πάνω απο την ενυδατική μου καμιά φορά.
Mac Powder Blush in Well Dressed:Το αγαπημένο μου ρουζ!Δίνει στα μάγουλα ένα φανταστικό χρώμα υγείας!Θέλω να πάρω ένα ρουζ σε κοραλλί απόχρωση για το καλοκαίρι.Έχετε καμιά πρόταση;
Mac Blacktrack Fluidline:Το gel-eyeliner που με βοήθησε να πετύχω τα πιο ωραία smokey eyes και με την μεγαλύτερη διάρκεια!
Mac Creme Cup και Chatterbox :Σε συνδυασμό με το blacktrack ήταν τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο για το μακιγιάζ μου!
Estee Lauder Sumptuous Extreme και Hypnose dolls eyes : Δειγματάκια αλλά την κάνουν την δουλειά τους.Αν τελειώσω κάποια από τις ανοιχτές μασκαρα που έχω μάλλον μία από τις 2 θα αγοράσω.review 
εδώ .
Mac Studio Finish Concealer NW25 : Το μόνο κονσίλερ που καλύπτει ακριβώς τις δυσχρωμίες-μαύρους κύκλους που έχω κάτω από τα μάτια.Το χρησιμοποιώ με το sigma p86 αφού το ψεκάσω με το Fix plus.
Bobbi Brown corrector in Bisque: Έίναι πραγματικά θαυματουργό!Καλύπτει τέλεια και το φοράω καμιά φορά και μόνο του με λίγη πούδρα!
Seventeen brow pencil 06 και lip pencil no21.:Όχι  κάτι ιδιαίτερο,θέλω να πάρω ένα μολύβι ή σκιά σε πιο κοντινή απόχρωση με τα φρύδια μου καθώς αυτό είναι λίγο σκούρο.Το μολύβι χειλιών είναι ένα απλό μολύβι σε nude απόχρωση που πάει με τα πάντα!
Mac σκιές στις αποχρώσεις Sable,Malt,Haux και Vanilla.Όλες ουδέτερες αποχρώσεις που ταιριάζουν με τα πάντα.
Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το κλασσικό liposan.Tο συγκεκριμένο είναι το angel star,είναι ροζ με γκλίτερ και έχει μια λουλουδάτη μυρωδιά!








Βερνίκια νυχιών:
Sally Hansen Maximum Growth:Γενικά προτιμώ τις βάσεις της συγκεκριμένης εταιρείας γιατί πραγματικά κάνουν δουλειά!
H&M nail polish in Bella's Choice: Το τέλειο τιρκουάζ χρώμα και με φανταστική διάρκεια και λάμψη!
Flormar Supermatte m117 : Είναι ένα τέλειο ροζ-κοραλλί φλούο χρώμα!
Erre due no66 : Το απόλυτο Barnbie pink!
Erre due mini:Δυστυχώς δεν έχει νούμερο,έχει σβηστεί.Είναι ένα ροζ-φούξια που το χρησιμοποιώ στα πόδια κυρίως!
Τέλος το essence nail art express dry drops είναι ένα λαδάκι που με μία σταγόνα στεγνώνει αμέσως τα νύχια!

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον Μάϊο,λίγο καθυστερημένα βέβαια λόγω εξεταστικής!Εσείς τι χρησιμοποιήσατε περισσότερο τον προηγούμενο μήνα;Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά;

6 σχόλια :

  1. Είναι όλα πραγματικά αγαπημένα!!! Δε μπορώ να μη ξεχωρίσω το Chatterbox της Mac!! Λατρεμένο!!!! Φιλάκια Στέλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρεσαν πολυ τα μανο σου!
    Πολυ ομορφα χρωματα!
    Miss Starshiny

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι τοσο πολλα κ ολα τοσο τελεια!
    ειδικα τα πινελα κ το μανο!

    καλη επιτυχια στην εξεταστικη σου γλυκια μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά;;και αυτά ήταν μόνο τα αγαπημένα μου σκέψου..:)))
      Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!

      Διαγραφή

Amazon