Αναγνώστες

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Kerastase Chroma Thermique:A review!

Πέρσι την άνοιξη ήμασταν καλεσμένες σε ένα event ενός κομμωτηρίου εδώ στην Θεσσαλονίκη,σε συνεργασία με τον όμιλο L'oreal.Το ένα από τα δυο προϊόντα που περιείχε η goodie bag που μας έδωσαν φεύγοντας ήταν το Chroma Thermique*της Kerastase,το οποίο είναι ένα θερμοπροστατευτικο leave in conditioner για βαμμένα μαλλιά.
Η εταιρεία υπόσχεται ότι προσφέρει προστασία από την θερμότητα των εργαλείων για styling,βοηθάει στο πιο γρήγορο στέγνωμα,ενυδατώνει και επανορθώνει την τρίχα,προσφέρει λάμψη καθώς και προστασία από τις ακτίνες UV.






Η χρήση του είναι πολύ απλή: το απλώνετε σε βρεγμένα μαλλιά μετά το λούσιμο και συνεχίζετε το στέγνωμα και το ίσιωμα με το πιστολάκι.Μπορώ να πω ότι όντως κάνει πολλά από αυτά που υπόσχεται και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη.Τα μαλλιά μου είναι βαμμένα με ξανθιές ανταύγειες και αρκετά μακριά και το πιο πιθανό είναι ότι θα ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση αν δεν είχα εντάξει στην ρουτίνα μου το συγκεκριμένο προϊόν.
Είναι αρκετά ενυδατικό και δεν αφήνει κατάλοιπα στα μαλλιά όπως επίσης δεν τα βαραίνει και δεν τα λαδώνει.Καλώς η κακώς στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το "ότι πληρώνεις,παίρνεις" μιας και δεν το λες οικονομικό με την τιμή του να είναι στα 17-20 ευρώ (σε online shops του εξωτερικου και σε κομμωτηρια).Θα σας πω όμως ότι με την πραγματικά λίγη ποσότητα που χρειάζομαι (σκεφτείτε δυο- τρία φασόλια για τα αρκετά μακριά μαλλιά μου) μου έχει κρατήσει 8 μήνες!Δεν το χρησιμοποιώ σαν κύρια μαλακτική,δεν είναι άλλωστε αυτή η χρήση του.
Έχει πλέον ελάχιστο μέσα και σκέφτομαι σοβαρά ότι πρέπει να το πάρω μιας και ότι έχω δοκιμάσει από την Kerastase δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ.
Εσείς το έχετε δοκιμάσει;Έχετε δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο,το οποίο να άξιζε τα λεφτά του;

φιλακια!


Υ.γ. Μην ξεχνατε να παρετε μερος στον διαγωνισμο μου εδώ!Ληγει σε λιγες μερες!

*pr sample



4 σχόλια :

  1. Το έχω και εγώ και πράγματι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Μοσχοβολάει και κάνει πολύ καλή δουλίτσα. Όσο αλμυρή και αν είναι η τιμή των Kerastase, δε μου έχει τύχει ποτέ να πάρω κάτι και να μη με ικανοποιήσει πλήρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβως νομιζω οτι εχει γινει η αγαπημενη μου μαρκα οσον αφορα την περιποιηση των μαλλιων!ξεχασα να γραψω οτι μυριζει παρα πολυ ομορφα!

      Διαγραφή
  2. Δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει. Πολύ καλό conditioner είναι της Phyto <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. phyto ε?ειχα δοκιμασει απο καποια δειγματα παλια και οντως μου ειχαν αρεσει.μπηκε στη λιστα :)

      Διαγραφή

Amazon