Αναγνώστες

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Essie Collection day 16 : Playdate

Σε γενικες γραμμες αν και μου αρεσει πολυ το μωβ στο μακιγιαζ των ματιων,στα υπολοιπα σημεια δεν το προτιμω ιδιαιτερα.Ετσι μια μερα συνειδητοποιησα οτι δεν ειχα ενα ανοιχτοχρωμο μωβ βερνικι νυχιων.Φυσικα το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο ηταν το Playdate της Essie,το οποιο ειχα δει εκεινες τις μερες σε ενα υπεροχο tutorial με πουα νυχια.
Η συσταση του ειναι πολυ καλη και αν ειστε προσεκτικες μπορειτε να εχετε πολυ καλο αποτελεσμα ακομα και με μια στρωση!Η διαρκεια του ειναι επισης πολυ καλη στα νυχια,καθως δεν ξεφλουδιζει ευκολα και διαρκει πανω απο 4 μερες (δεν κραταω παραπανω τα νυχια μου,βαριεμαι πολυ ευκολα).


Ανηκει στην μονιμη συλλογη της εταιρειας και μπορειτε να τα βρειτε οπου πωλουνται βερνικια Essie (κομμωτηρια,ινστιτουτα μανικιουρ κτλ),στην επισημη σελιδα της εταιρειας,στα γνωστα ευρωπαικα sites και φυσικα στο ebay.
Πως σας φαινεται;
φιλια

3 σχόλια :

  1. Δε θα μπορουσε να λειπει απο τη συλλογη σου αυτο, ηταν το χρωμα του 2014 (περιμενω την προταση σου για κατι σε marsala ). Πονταρω σε εναν τολμηρο συνδυασμο με πρασινη σταμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OH MY GOOOOD
    ΕΡΩΤΑς ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ! ΝΟΜΙΖΩ ΒΡΗΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΒ!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ
    Κατερινα for beatiful girls http://beautifulgirlsgroup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο ανοιχτό μώβ,και η essie είναι εγγύηση βέβαια.Εγώ μια από αυτές τις μέρες θα αγοράσω ένα ανοιχτό μώβ κραγιόν,ίσως και σε πιο σκούρο,είμαι περίεργη να δω αν θα μου πηγαίνει!
    Πολύ όμορφο το blog σου,μόλις έγινα μέλος,θα χαρώ να γίνεις και εσύ στο δικό μου http://lipstickandlacelov.blogspot.gr/.
    Φιλιά,
    Δέσποινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon