Αναγνώστες

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Kiehl's finally opens in Thessaloniki!

Εδω και λιγο καιρο εχει ανοιξει το πρωτο corner της Kiehl's στη Θεσσαλονικη!Αν και αργησε αρκετα καθως ηδη διεθετε 7 σημεια πωλησης στην Αθηνα πριν ερθει εδω,πλεον μπορουμε να βρουμε τα προιοντα της πολυ γνωστης εταιρειας εντος του Hondos Center Απολλωνεια πολιτεια!
Εννοειται οτι ηθελα πολυ να το επισκεφτω καθως ειμαι φαν της εταιρειας και συγκεκριμενα των προιοντων ενυδατωσης που διαθετουν απο οταν τα ειχα προμηθευτει σε ενα ταξιδι μου στο εξωτερικο.Ετσι λοιπον ενα μεσημερι μαζι με τη φιλη μου την Ελενη (ολες την ξερετε,δειτε και το δικο της ποστ αν θελετε εδω) πηγαμε μια βολτα απο εκει καθως θα γινοταν μια bloggers' day με σκοπο να ενημερωθουμε για την εταιρεια,τα προιοντα και τις πολιτικες της.
Το πρωτο πραγμα που βλεπεις  φυσικα ειναι ο γνωστος Mr Bones,ο οποιος συμβολιζει την παραδοση της εταιρειας στην φαρμακευτικη και την αφοσιωση της στην επιστημη.Χρησιμοποιειται για διαφορες φιλανθρωπικες ενεργειες καθως συχνα ανατιθεται σε καποιον διασημο να τον ντυσει και κατοπιν δημοπρατειται.





Το επομενο που τραβαει την προσοχη ειναι το ραφι με τα αγαπημενα προιοντα των καταναλωτων.Διαμορφωνεται αναλογα με τις πωλησεις και δειχνει τι προτιμουν οι περισσοτεροι με τις αγορες τους.Φυσικα πρωτος στη λιστα ειναι ο διασημος ορος νυχτας Midnight recovery concentrate.Εννοειται οτι ειναι και στη δικη μου λιστα και θελω να το δοκιμασω συντομα.Να πω καπου εδω οτι ειναι πολιτικη της εταιρειας να μην δοκιμαζονται τα προιοντα στα ζωα.








Εντυπωση μου εκανε επισης το οτι πολλα απο τα προιοντα διατιθενται και σε travel size για οσες θελουν να δοκιμασουν κατι πριν αγορασουν την κανονικη συσκευασια η για οσες δεν αποχωριζονται ουτε στα ταξιδια το αγαπημενο τους προιον.Η πολιτικη δειγματων της εταιρειας ειναι πολυ γενναιοδωρη καθως εχουν την πολιτικη της δοκιμης πριν την αγορα.Μπορεις να κανεις το τεστ της επιδερμιδας (οπως εκανα κι εγω στη φωτο με αυτο το αλλοπροσαλλο μαλλι χεχε) και με καθε τεστ σου δινουν 5 δειγματα των προιοντων που ταιριαζουν στο δερμα σου.Η δικη μου διαγνωση ηταν οτι το δερμα μου ειναι κανονικο με τασεις ξηροτητας,ενω εγω πιστευα οτι ειναι απλα ξηρο.


Για τα εγκαινια του corner στη Θεσσαλονικη η Kiehl's συνεργαστηκε με την Νατασσα Θεοδωριδου και δημιουργησαν μια συλλεκτικη συσκευασια της Ultra facial cream,τα εσοδα απο την οποια θα διατεθουν εξ ολοκληρου στο ορφανοτροφειο θηλεων Μελισσα.Στις 26/5 εγινε και η επισημη παρουσιαση της συλλεκτικης συσκευασιας,στην οποια δεν μπορεσα να παρεβρεθω λογω ανειλημμενων υποχρεωσεων.Η αγαπημενη Ελενη ομως πηγε και φροντισε να εχω κι εγω τη δικη μου συσκευασια.Thank you <3 font="">



Να πω εδω οτι η συσκευασια με την υπογραφη της Νατασσας Θεοδωριδου ειναι 125ml και πωλειται στην τιμη των 50ml,κανοντας την ιδανικη επιλογη.Οσες θελετε να συνεισφερετε στον σκοπο αυτο και μενετε Θεσσαλονικη θα την βρειτε στα Hondos Center Απολλωνεια πολιτεια.Απο οσο γνωριζω υπαρχουν ακομα αποθεματα αλλα καλο θα ηταν να βιαστειτε μιας και ειναι περιορισμενης κυκλοφοριας.
Σε γενικες γραμμες ειμαι φαν της εταιρειας και της πολιτικης της και θελω να δοκιμασω πολλα απο τα προιοντα της οπως τον ορο που προανεφερα,το Micro-Blur Skin perfector,το Overnight biological peel η την Overnight Hydrating Masque (ναι εχω κι αλλα στη λιστα..!)
Εσεις εχετε δοκιμασει προιοντα απο την εταιρεια;Αν ναι καθε προταση για να μεγαλωσει η λιστα μου ευπροσδεκτη!!
φιλακια!

12 σχόλια :

  1. ποσο ζηλευω...θελω και γω να παω...γενικα δεν εχω δοκιμασει τιποτα απο την εταιρια..αυτα που εχεις στη wishlist Θελω και γω να τα δοκιμασω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με το καλο να πας τοτε!ειναι πολυ ευγενικα τα κοριτσια και θα σου λυσουν καθε απορια!

      Διαγραφή
  2. Μου αρέσει ότι έχω δοκιμάσει από την Kiehl's, με αποκορύφωμα την BB, και το skin perfector είναι στην κορυφή της λίστα μου, χαίρομαι που άνοιξαν Θεσσαλονίκη επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για την bb νομιζω το εχουμε συζητησει κιολας.ηθελα την fair αλλα μου ειπαν οτι ειναι διαφανη και καλα κι εκανα πισω.

      Διαγραφή
  3. Εγώ στα γρήγορα πέρασα μια μέρα πριν το event με την Θεοδωρίδου και χάρηκα πολύ που τα είδα επιτέλους από κοντά τα προϊόντα αυτά.. Λέω να δοκιμάσω την σειρά για λιπαρές επιδερμίδες κάποια στιγμή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ όμορφη ανάρτηση, δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτήν την εταιρία. Φιλάκια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι όμορφα! είναι καλό που σιγά σιγά έρχονται περισσότερες εταιρίες και σε μας. δεν εχω δοκιμάσει τίποτα από τα Kiehls και θέλω πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα ναι δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα που επιτελους ανοιξαν τα kiehls!μεχρι τωρα μονο απο το εξωτερικο η απο την αθηνα μπορουσαμε να τα βρουμε :(

      Διαγραφή
    2. εε κλασικά! αν και λατρεύω το online shopping μιας και έχει καλύτερες τιμές, πρέπει όμως να προχωράμε και εδώ! να έρχονται πράγματα! :P

      Διαγραφή
  6. Πως μου ξέφυγε αυτό; Σε ευχαριστώ θερμά για την αναφορά και την αγάπη <3

    Τη βόλτα μας στα Kiehl's τη χάρηκα πολύ και έχω την αίσθηση πως θα ακολουθήσουν και άλλες βόλτες εκεί, τα προϊόντα είναι όλα ένα και ένα.

    Ελπίζω να ευχαριστηθείς και την κρέμα, εγώ την έχω ήδη λατρέψει. Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon