Αναγνώστες

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Beautytest Box Ιανουαριου!!

Hello my beauties,τι κανετε;
Το σημερινο post αφορα ενα ακομα συνδρομητικο κουτακι ομορφιας,αυτη τη φορα το BeautyTest Box του Ιανουαριου.Ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω το συγκεκριμενο κουτακι μιας και μεχρι τωρα ειτε δεν ειχα προλαβει να το αποκτησω ειτε αργοτερα ειχα εγκαταλειψει την ιδεα μιας και το κουτακι γινοταν sold out αμεσα και υπηρχαν πολλα παραπονα μιας και το site δεν λειτουργουσε λογω των πολλων παραγγελιων.
Ωστοσο αυτο το μηνα,οταν ειδα στο mail μου οτι το κουτι αυτου του μηνα θα περιειχε προιοντα της Wella σε συνεργασια με το κομμωτηριο Teo Hair Design,αποφασισα οτι τουλαχιστον θα εκανα μια προσπαθεια να το αγορασω.Εν τελει οταν τελικα κυκλοφορησε,ημουν εκτος σπιτιου και το ειχα ξεχασει εντελως.Το ειδα τυχαια σε μια αναρτηση στο facebook μεσω του κινητου και μπηκα στο site και καταφερα να κανω την παραγγελια μου πολυ ανετα,χωρις κανενα προβλημα και απο το κινητο παρακαλω.


Ας δουμε ομως τι περιεχει το κουτι.Αρχικα να πω οτι περιεχει 5 προιοντα για τα μαλλια της εταρειας Wella σε μικρο μεγεθος και μια δωροεπιταγη για λουσιμο και χτενισμα στην αλυσιδα κομμωτηριων Teo Hair Design,το οποιο δυστυχως δεν θα χρησιμοποιησω μιας και μενω Θεσσαλονικη.
Το πρωτο προιον που εδωσε και μια φανταστικη μυρωδια στο κουτι,ειναι το Wella Sp Luxe Oil Recostructive Elixir.Ειναι αρκετα μικρο δειγμα (2ml) ωστοσο η μυρωδια του ειναι απλα φανταστικη!!!Ειναι ενα ξηρο ελαιο το οποιο υποσχεται να μεταμορφωσει την υφη των μαλλιων και να προσφερει εως 10 φορες περισσοτερη λειανση!
Επομενα προιοντα ειναι δυο σαμπουαν,το ενα ειναι το Brilliance Shampoo και το αλλο το Color Save.To πρωτο προσφερει λαμψη και λειανση στα βαμμενα μαλλια και περιεχει σκονη διαμαντιου ενω το δευτερο διασφαλιζει τη λαμψη του χρωματος στα βαμμενα μαλλια και περιεχει και φιλτρα UV.
Σε συνδυασμο με το σαμπουαν της σειρας Color Save,μεσα στο κουτακι υπηρχε και η αντιστοιχη μασκα η οποια υποσχεται οτι εμποδιζει το ξεθωριασμα και προσφερει προστασια του χρωματος και φρεσκαδα μεγαλης διαρκειας.
Τελευταιο προιον ενα ακομα λαδακι,το Oil Reflections.Ειναι λαδι περιποιησης και λειανσης,που προσφερει θρεψη και φυσικη ελαστικοτητα στα μαλλια.Επισης μυριζει υπεροχα και ενδεικνυται για ολους τους τυπους μαλλιων.




Αυτα περιειχε το πρωτο μου BeautyTest Box και ανυπομονω να τα δοκιμασω!Μου κοστισε μολις 10 ευρω και τα μεταφορικα ηταν δωρεαν.Για περισσοτερες πληροφοριες και παραγγελιες απο το eshop τους μπορειτε να επισκεφτειτε την σελιδα τους εδω.
Πως σας φανηκε το κουτακι;Εσεις το πηρατε;
φιλακια!

10 σχόλια :

  1. προσωπικα δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενη! Θα μπορουσε τουλ να ειχε ενα full σιζε προιον αν σκεφτεις οτι αυτα ειναι απλά δειγματακια! Χαιρομαι ομως που εσενα σου αρεσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι το ξερω οτι εχει μονο δειγματα,αλλα δεν περιμενα να εχει full size ετσι κι αλλιως,οποτε μικρη η απογοητευση!

      Διαγραφή
  2. Το beauty test box μας εχει συνηθισει σε γενναιοδωρα κουτακια. Αυτη τη φορα το κουτακι ειναι μαλλον πολυ καλο για τις Αθηναιες και καπως πιο μετριο για τις υπολοιπες κοπελες. Πραγματι ωραια τα προιοντα, ειδικα τα ελαια, αλλα κριμα που δε θα μπορεσεις να επωφεληθεις της δωροεπιταγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οντως ειναι πιο καλο για τις Αθηναιες αλλα μηπως η δωροεπιταγη ειναι μια ευκαιρια για ενα ταξιδακι;;χεχε

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλυτα με την Ελένη, κι εγώ για αυτό τον λόγο δεν το παρήγγειλα διότι δεν θα μπορουσα να εκμεταλλευτώ την δωροεπιταγή :)

      Διαγραφή
  3. Εντάξει 10€ χωρίς μεταφορικά δεν είναι πολλά χρήματα, αλλά μιλάμε για δείγματα....
    Αν υπήρχε έστω ένα full size προϊόν θα μου έκανε καλύτερη εντύπωση.
    Πάντως το Brillance και το Reflections είναι ωραία προϊόντα ;o))XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μωρε ναι το ηξερα οτι θα εχει μικρα μεγεθη και ετσι δεν με πειραξε τοσο..αλλωστε 10ε ειχε..ηθελα να δοκιμασω προιοντα της wella οποτε το θεωρησα καλη ευκαιρια!!

      Διαγραφή
  4. πόσο ωραία φαίνονταιιιι!!!! δεν είχα δει τι πράγματα θα χε (συν το κουπόνι) και δεν το παρήγγειλα :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σκέψου πως αν το συνδυάσεις με ταξιδάκια είναι πολύ καλή ευκαιρία χεχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon