Αναγνώστες

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Essie Collection Day 28 : Sparkle on Top

Πριν απο μερικα χρονια η εταιρεια Essie κυκλοφορησε μια συλλογη με διαφορα βερνικια σε διαφανες κυριως αποχρωσεις οι οποιες περιειχαν γκλιτερ σε πολλα χρωματα και μεγεθη.Κατα διαστηματα επανακυκλοφορει καποια απο αυτα οπως πχ περσι οπου και πετυχα το Sparkle On Top για το οποια θα σας μιλησω σημερα.
Ειναι ενα βερνικι με διαφανη σχετικα πυκνη βαση που περιεχει ολογραφικα και ιριδιζοντα γκλιτερ σε διαφορα μεγεθη.Το να το φανει στην καμερα ηταν αρκετα δυσκολο δυστυχως και σας εβαλα τις δυο καλυτερες ληψεις πανω απο το Snap Happy.Ταιριαζει υπεροχα με παστελ βερνικια καθως τους δινει μια πιο αιθερια οψη και μπορω να πω οτι μια στρωση ειναι αρκετη για να εχουμε αρκετα κομματια γκλιτερ.
Ενα τιπ για αυτου του ειδους τα βερνικια ειναι να τα φυλατε καλα σφραγισμενα αναποδα ωστε οι κοκκοι να μην συσσωρευονται στον πατο αλλα στην κορυφη του μπουκαλιου.Με αυτον τον τροπο θα εχετε περισσοτερα γκλιτερ στο πινελο οταν πατε να βαψετε τα νυχια σας!





Οπως ειπα κυκλοφορησε περσι,οποτε ισως δυσκολευτειτε να το βρειτε στα καταστηματα.Μπορειτε ομως να το παραγγειλετε απο την επισημη ιστοσελιδα της εταιρειας,απο διαφορα online sites και απο το ebay.
Πως σας φαινεται;
φιλια!

2 σχόλια :

  1. Τέτοιου είδους βερνίκια τα λατρεύω, ειδικά πάνω από μπλε ή μαύρη βάση! Έεεερωτας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις απολυτο δικιο επρεπε να το περασω πανω απο σκουρο χρωμα για να αναδειχθει!πως δεν το σκεφτηκα καθολου :-/

      Διαγραφή

Amazon