Αναγνώστες

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Essie Collection day 19 : She's Pampered

Πριν δυο χρονια περιπου,κλεινοντας ενα εξαμηνο στο χωρο του blogging,συμμετειχα σε εναν διαγωνισμο του BeautyDiaries οπου και κερδισα ολη την Χριστουγεννιατικη συλλογη της Essie για το 2012.Ενα απο τα εξι βερνικια ηταν το She's Pampered,ενα κοκκινο με λιγο φουξ μεσα, το οποιο ειναι ταιριαστο σε επιδερμιδες με ροζ υποτονους κυριως.
Φυσικα ειναι το βερνικι που χρησιμοποιω οταν θελω να βαψω τα νυχια μου κοκκινα στις γιορτες και ταιριαζει με διαφορες σταμπες και στολιδια!Εχει λεπτη συσταση αλλα απλωνεται ευκολα και με 2 στρωσεις εχουμε εξαιρετικο αποτελεσμα.


Οπως ειπα κυκλοφορησε πριν δυο χρονια,οποτε ισως δυσκολευτειτε να το βρειτε στα καταστηματα.Μπορειτε ομως να το παραγγειλετε απο την επισημη ιστοσελιδα της εταιρειας,απο διαφορα online sites και απο το ebay.
Πως σας φαινεται;

2 σχόλια :

  1. Νομίζω ο διαγωνισμός δε θα μπορούσε να έχει πιο κατάλληλη νικήτρια! Ολόκληρη τη σειρά, πω πω φαντάζομαι τη χαρά σου :)

    Το κόκκινο είναι το βερνίκι που επιλέγω όταν έχω μια βραδινή έξοδο και δεν ξέρω τι να διαλέξω. Πάντα επίκαιρο, πάντα θηλυκό, είναι σαν το κόκκινο κραγιόν - δεν κάνεις ποτέ λάθος. Η συγκεκριμένη απόχρωση σου πάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα ηταν η αρχη της αγαπης με τα essie...μου αρεσει πολυ αλλα η αληθεια ειναι οτι το χρησιμοποιω μονο σε εορταστικες περιοδους.

      Διαγραφή

Amazon