Αναγνώστες

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Glowbox Οκτωβριου!

 Hello my beauties,τι κανετε;;Πριν λιγο παρελαβα το κουτακι του glowbox για το μηνα Οκτωβρη!!Για οσες δεν ξερουν τι ειναι το glowbox ριξτε μια ματια στο site τους εδω και στα κουτια των περασμενων μηνων εδω!!Αυτον τον μηνα αργησε υπερβολικα θα ελεγα μιας και φτασαμε 14 του μηνα για να ανοιξουν οι συνδρομες και να παραλαβουμε τα κουτια μας,αρχικα εμεις που εχουμε κανει πολυμηνη συνδρομη.
Αυτον το κουτακι λοιπον περιεχει 5 προιοντα απο τα οποια τα 3 ειναι full size,συμφωνα με το "μενου".Το θεμα ειναι I love autumn και οπως εγραψαν στο ενημερωτικο mail,aυτό το μήνα το "μαγικό κουτί" κρύβει μέσα του λίγο από τα χρώματα του φθινοπώρου και μας προετοιμάζει για τις πιο....μικρές θερμοκρασίες.





Ας δουμε πιο αναλυτικα τα προιοντα:
Αρχικα,υπαρχει το νεο μολυβι-κραγιον της Avon,ελαβα την αποχρωση fresh fuchsia.Σχεδον ολες οι εταιρειες εχουν πλεον τετοια μολυβια-κραγιον οποτε ενα ακομα απο την Avon ηταν αναμενομενη κινηση.Απο το λιγο που το δοκιμασα εχει εντονη μυρωδια (κερασι μου θυμιζει) που δεν μου αρεσει στα κραγιον και shimmer,ομως φαινεται πολυ ενυδατικο.Ενα ακομα θετικο ειναι οτι ειναι μηχανικο,δεν χρειαζεται δηλαδη ξυσιμο και ειναι full size.
Επομενο προιον ειναι απο την εταιρεια Fresh line και ειναι μια μαλακτικη κρεμα για ξηρα-κατεστραμμενα μαλλια απο την σειρα Ερατω,η οποια οπως λεει το συνοδευτικο εντυπο μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν μασκα απο τις κοπελες που δεν εχουν ξηρα μαλλια.Δεν το εχω ανοιξει ωστοσο η μυρωδια τριανταφυλλου ξεχωριζει και μου αρεσει.Ειναι 75ml και full size.(Η εταιρεια πουλαει και αυτα τα μεγεθη εκτος απο μεγαλυτερα απο οσο ξερω).

Απο την εταιρεια Human+kind,την οποια δεν γνωριζα ως τωρα,υπηρχε μια κρεμα χεριων που μπορει να χρησιμοποιηθει και σε αγκωνες και ποδια.Μυριζει ωραια,λεει οτι ειναι φυσικο προιον χωρις χημικα η αλλα βλαβερα συστατικα,ειναι 50ml και θεωρειται ful size.


Απο την εταιρεια Juvena μας εστειλαν μια ενυδατικη κρεμα ημερας/νυχτας για ξηρες επιδερμιδες.Η ποσοτητα ειναι 5ml και ειναι η πλουσια συνθεση.Ειναι καλο μεγεθος για να δοκιμασεις απλα την κρεμα αν σου ταιριαζει σαν συνθεση.
Το τελευταιο προιον αυτου του μηνα ειναι ενα μπουκαλακι υγρου κολλαγονου των 50ml και θεωρειται μια δοση.Αυτο ειναι και το προιον που με εξεπληξε καθως σε καμια περιπτωση δεν περιμενα να το δω μεσα σε κουτακι ομορφιας.
Σε γενικες γραμμες το κουτακι ηταν καλο,θα τα χρησιμοποιησω ολα τα προιοντα ωστοσο δεν με ξετρελανε οπως καποια απο τους προηγουμενους μηνες.Επισης ενα αλλο πολυ μεγαλο αρνητικο,ειναι οτι ενω αρχικα το κουτακι κοστιζε 12ε και δεν ειχε μεταφορικα για τους πελατες αν πληρωναν μεσω paypal παρα μονο οταν,κατα τα λεγομενα της εταιρειας courier,εμεναν σε δυσπροσιτη περιοχη,πλεον αυτο εχει αλλαξει.Η αντικαταβολη στοιχιζε 3ε επιπλεον.Αποφασισαν ομως οτι το πιο δικαιο θα ηταν να χρεωνουν σε ολους 2ε για μεταφορικα ακομα και σε αυτους που μεχρι τωρα δεν πληρωναν,αυξανοντας ετσι το κοστος του κουτιου στα 14ε.
Κατα τη δικη μου γνωμη τα συνδρομητικα κουτια ειναι ιδανικη επιλογη για να δοκιμαζεις νεες εταιρειες και προιοντα σε ενα μεσο κοστος πχ 10ε.Το glowbox απο την αρχη ηταν ακριβοτερο απο τα ανταγωνιστικα κουτακια κι εκανε πολυ δυναμικο ξεκινημα ωστοσο η ποιοτητα του εχει πεσει αισθητα με αποκορυφωμα το κουτι του αυγουστου που σαν συνολο δεν μου αρεσε και το επομενο ειναι αυτου του μηνα.Θεωρω οτι τα 14ε που πλεον στοιχιζει αυτο το κουτι δεν δικαιολογουν το χαρακτηρα δοκιμης και καλλιστα μπορειτε να χρησιμοποιησετε αυτο το ποσο για να αγορασετε καποιο καλλυντικο που χρειαζεστε.
Καταλαβαινω οτι τα 6ε που χρεωναν για τις λεγομενες δυσπροσιτες περιοχες ειναι πολλα και καποιες κοπελες ευνοουνται απο την αλλαγη αυτη,ωστοσο δεν θεωρω οτι ειναι δικαιη.Η καλυτερη λυση που πολυ απλα θα μπορουσαν να βρουν στο θεμα του κοστους δεν ειναι προφανως να το αυξησουν σε ολους αλλα μια καλυτερη συμφωνια με την εταιρεια μεταφορων δεδομενης της απηχησης που εχει το κουτι.
Εχω ακομα εναν μηνα συνδρομης κι αν και το επομενο κουτακι δεν ανταποκρινεται στις αναγκες μου,το πιιο πιθανο ειναι να μην ανανεωσω τη συνδρομη μου και να ξοδευω αυτο το ποσο φυσικα σε ενα αγαπημενο mac κραγιον η σκια το μηνα!
Εσεις το παραγγειλατε αυτον τον μηνα;Πως σας φανηκε;
φιλακια!


48 σχόλια :

  1. Συμφωνούμε σε γενικές γραμμές σε όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα μολις σου αφησα κι εγω το ιδιο σχολιο ;)

      Διαγραφή
    2. ναι σου λέω μόλις είχα τελειώσει να διαβάζω το δικό σου review, είδα ότι είχα σχόλιο και ήταν από εσένα!

      Διαγραφή
    3. ξερεις τι λενε..τα μεγαλα πνευματα συναντωνται!!

      Διαγραφή
  2. Δεν το παρέλαβα ,αλλά μόλις έμαθα τι θα περιέχει και το δικό μου μιας και σε όλες είναι το ίδιο...μα καλά έβαλαν πόσιμο κολλαγόνο;;;;Ε αυτό δεν το περίμενα και καλά εγώ που είμαι 33 ,αλλά θα το λάβουν και κοπέλες που είναι 19 και 20;Το θεωρώ άκυρο προιον,όσο για το κραγιόν το έχω ήδη και είναι λατρεμένο,καθώς και την κρέμα μαλλιών,για τα άλλα θα δούμε αν όντως αξίζουν....φιλιά να τα χαρείς όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το εχω δοκιμασει το κραγιον,ειναι καλο αλλα προτιμω σταθερα τα μακ,να μην επαναλαμβανομαι :) ε ειπαμε ηταν το ακυρο προιον.δεν το βλεπω ηλικιακα μονο ως ακυρο αλλα ως προσθηκη σε κουτι καλλυντικων.περιμενω και τη δικη σου αποψη.φιλιαααα!

      Διαγραφή
  3. Η μια εταιρία μας βάζει αντισηπτικό η άλλη πόσιμι κολλαγόνο..Στο τέλος θα μας μοιράζουν απορρυπαντικα για τα πιατα...Κριμα και ειχα μεγαλες πρισδοκιες για το συγκεκριμενο συνδρομητικο κουτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχχαχχα καλό!!! καμιά σερβιέτα μην δούμε καμία μέρα

      Διαγραφή
    2. αχχαχαχα χρησιμα και τα δυο παντως δεν μπορω να πω!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο το κουτί, αλλά ειλικρινά έχει δίκιο η Θεοδότα με το κολλαγόνο. Πολύ καλό το ότι το έβαλαν, αλλά κακό το ότι δεν τηρούν το προφίλ της κάθε πελάτισσας σ'αυτή την περίπτωση, όχι τίποτα άλλο μη νομίζεις ότι όλες οι κοπέλες ξέρουν τι πρέπει και τι δεν πρέπει, πολλές μπορεί να το δοκιμάσουν. Πάντως ωραία προϊόντα είχαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουτε στο εξωτερικο δεν τηρουν το προφιλ να πουμε την αληθεια.απο την αλλη αν ειχαν διαφορετικα κουτια-πιθανοτατα και διαφορετικου κοστους-θα υπηρχαν παραπονα.

      Διαγραφή
  5. To ότι έστειλαν υγρό κολλαγόνο το θεωρώ άκυρο..τελείως άκυρο!Πρώτον,είναι για αρκετά μεγάλες ηλικίες και κατά δεύτερον εγώ δεν θα το έπινα γιατί δεν εμπιστεύομαι αυτή τη νέα μόδα!
    Το κραγιόν από Avon το έχω σε κόκκινο,έχω κάνει και review!εντάξει...δεν τρελάθηκα!Ωραία απόδοση,αλλά αρκετά ξηρό!Δεν είναι σαν της clinique,mua κλπ!Είναι ματ και οπάκ!
    Οσο για τα 14€ τι να πω???Τραγικό???Γιατί να πληρώσω εγώ το κόστος εφόσον μένω Αθήνα???Οσοι μένουν σε δυσπρόσιτα μέρη γνωρίζουν και από άλλες τους συναλλαγές ότι τα μεταφορικά κοστίζουν παραπάνω.Τα 12 ήταν ήδη αρκετά κατά την γνώμη μου.Προτιμώ να δώσω τα 14 να πάρω ενα κραγιόν mac πχ!!αχχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ξερω μπορει να το δοκιμαζα απλα δεν μου αρεσε που ηταν στο κουτακι.περιμενα κατι σε μακιγιαζ ακομα.χαχαχα ενταξει συμφωνεις μαζι μου για τα κραγιον!!!mac for ever!

      Διαγραφή
  6. Το υγρό κολλαγόνο έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες και μπορεί να το πιει κοπέλα οποιασδήποτε ηλικίας. (δοκιμάζω ένα αυτό το διάστημα και ξέρω ένα δύο πράγματα)!!
    Δε το βλέπω τόσο άκυρο καθώς κάνει πολύ καλό στον οργανισμό, απλά δεν είναι άμεσα προϊόν ομορφιάς.. Όλα τα άλλα είναι πολύ όμορφα πάντως :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α ναι;οταν το τελειωσεις πες μας αν ειδες καποια διαφορα και πως σου φανηκε.ναι το δεχομαι οτι το πλασαρουν σαν ενισχυτικο οπως και τις βιταμινες για γερα νυχια κτλ αλλα οπως ειπα το κουτακι ειναι για καλλυντικα κυριως.

      Διαγραφή
  7. Ωραίο φαίνεται! Το lip pencil από Avon πανέμορφο σαν χρώμα και δεν θα με ενοχλούσε το άρωμα κεράσι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γενικα εχω θεμα με τις μυρωδιες και τις γευσεις στα κραγιον.ακομα και τα chanel η τα dior με ενοχλουν επειδη ακριβως εχουν γευση.τα μακ που εχουν απλα αρωμα τα ανεχομαι γτ φευγει μετα απο λιγη ωρα.παρολ'αυτα τωρα που το σκεφτομαι ολα τα λιπ μπαλμ μου εχουν γευση..χμμμ αβυσσος η ψυχη της blogger :p

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα και απο εμένα! Μολις ειδα τι ακριβως εχει το κουτι σου και μπορω να πω πως απογοητευτηκα πολυ.. Εαν και το δικο μου περιέχει αυτά..δε νομιζω να ξαναπληρωσω συνδρομή.. προτιμω να λαμβανω προιοντα που ειναι δυσκολο να αποκτησω λογω οικονομικων πχ λαδι για τα μαλλια ή καποιο καλο σκραμπ, (πχ cherrybox αυτου του μηνα!) και οχι κρεμα χεριων! Ηδη λυπαμαι τα 14 ευρω μου..
    http://allthings4beauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι απο οσο ξερω τα κουτια ειναι ιδια και ισως να εχει παραλλαγη στο χρωμα του κραγιον.συμφωνω για αυτο και εδωσα σαν εναλλακτικη με τα ιδια χρηματα κατι που προσωπικα αγαπω και φυσικα για την καθεμια ειναι διαφορετικο.

      Διαγραφή
  9. Χμμ...κακο δεν το λες,σιγουρα ομως δεν ειναι σαν τα πρωτα κουτια που μας ειχαν ενθουσιασει. Δε μου αρεσε που αυξηθηκε το κοστος,βρηκα πολυ χαζη τη δικαιολογια τους.Να πω την αληθεια περιμενα περισσοτερα προιοντα στο κουτακι η σε μεγαλυτερο μεγεθος.
    Συμφωνω απολυτα με το τελικο πορισμα και μαλλον τα 14 ευρω μου θα τα δωσω σε ενα κραγιον μακ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κακο για τα δεδομενα τους,το ξεκινημα τους κα φυσικα τις εταιρειες που συμμετεχουν υποτιθεται.ειναι το τεταρτο κουτι και εχουμε ηδη λαβει 3 φορες απο τις ιδιες εταιρειες οταν εχουν τοσες συνεργαζομενες.(fresh line,avon,ahava).χαχαχα αλιμονο δεν θα σε επειθα;;φυγαμε για ψωνια!!

      Διαγραφή
  10. Και εγώ περίμενα καλύτερα πράγματα από το Glowbox...
    To κολλαγόνο το δοκιμάζω και εγώ αυτή την περίοδο και έχω σχηματίσει πολύ πολύ θετική άποψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αληθεια;θα ηθελα να διαβασω τις αποψεις σας,με ενδιαφερει το θεμα!

      Διαγραφή
    2. Θα κάνω το πολύ σε ένα μήνα (οπότε θα έχω χρησιμοποιήσει ένα μπουκάλι) review στο blog μου! :)

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα! Τα είπατε όλα στα σχόλια κορίτσια και συμφωνώ μαζί σας.
    Τα κουτιά θα έπρεπε να είναι διαφοροποιημένα κυρίως γιατί αυτό γράφουν οι ίδιοι στο τμήμα FAQs (frequently asked questions). Το γράφουν μέχρι και στην περιγραφή της υπηρεσίας τους:
    "και τέλος να ασχοληθεί προσωπικά με το δικό σου box, το οποίο θα έχει προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου"
    Γεγονός είναι ότι με την αύξηση των μεταφορικών, την ποιότητα των κουτιών και τη μη τήρηση όσων υπόσχονται, δεν θα τους προτιμήσω ξανά, ούτε θα τους συστήσω σε κάποια κοπέλα. Προτιμώ να συνεργάζομαι με εταιρίες που καταλαβαίνουν τις ανάγκες μου και δε μου συμπεριφέρονται σαν ιθαγενή που θα τον ξεγελάσουν με μικρές χαριτωμενιές.

    Άκου πόσιμο κολλαγόνο! Να πιω μια φορά, να κρίνω τι; τη γεμάτη γεύση του; (που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση ελαιόλαδου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα που τη θυμηθηκες τη διαφημιση;;το ξαναλεω κοριτσια δεν γινεται να κανουν κουτια που ταιριζουν ακριβως στην καθεμια μας.εδω πολλες φορες εμεις οι ιδιες δεν κανουμε τις σωστες επιλογες για το δερμα μας.απλα θα μπορουσαν και καλυτερα και σιγουρα θα εχουν χασει πολλες κοπελες απο τις πολεις αλλα πιθανοτατα θα κερδισουν απο την επαρχια να πουμε την αληθεια.

      Διαγραφή
    2. ΣΥμφωνω απολυτως! Αν και σε μενα δεν εχει ερθει ακομη το κουτι.. Θεωρειται η Λαρισα δυσπροσιτη; χαχα

      Διαγραφή
    3. ειχε εξτρα χρεωση και για τη λαρισα;;;φανταζομουν οτι στις μεγαλες πολεις εχει καταστημα η γενικη ταχυδρομικη κι οτι μονο οπου δεν εχει θεωρειται δυσπροσιτη περιοχη.πωωω αν δεν ισχυει αυτο τοτε αρχιζω να χανω πασα ιδεα για τις χρεωσεις!

      Διαγραφή
    4. βεβαιως.. 14 ευρουλακια και το παρηγγειλα Δευτερα και ακομη να ερθει. Υποθετω πως θα το λαβω αυριο εκτος και αν ερθει αργοτερα κατι που θεωρω χλωμο. Γεενικη ταχυδρομικη εχει δυο βηματα απ το σπιτι μου οποτε δε ξερω τι παιζει. Απογοητευση..

      Διαγραφή
    5. οχι για τα προηγουμενα κουτια εννοω.τα δυο ευρω επιπλεον ειναι για ολες κι ετσι..αν και στα προηγουμενα σου χρεωναν εξτρα επρεπε να στειλεις και να τους κανεις παραπονα.

      Διαγραφή
  12. Ομορφα πραγματακια περιειχε αν εξαιρεσουμε το κολλαγονο!
    Να τα χαρεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μωρε καλα ειναι αλλα παντα περιμενεις κατι παραπανω λογω και των εταιρειων που εχουν.εννοειται ειναι χρησιμα ολα!φιλιαα

      Διαγραφή
  13. Και εγώ το περιμένω αλλά δεν νομίζω πως θα το αγοράσω ξανά...συμφωνώ απόλυτα με όσα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ξερω ειχα μεγαλυτερες προσδοκιες αλλα αρχισα να απογοητευομαι.για να δουμε το επομενο θα μας αποζημιωσει αραγε;φιλια

      Διαγραφή
  14. όταν σκέφτηκα να το παραγγείλω ήταν ήδη τελειωμένο.Ευτυχώς γιατί δεν ενθουσιάστηκα και τόσο με το περιεχόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν πειραζει μπορει το επομενο να ειναι καλυτερο ποτε δεν ξερεις!

      Διαγραφή
  15. Ήρθε τελικά και το δικό μου κουτί σήμερα και έκλεισε οριστικά το θέμα Glowbox για μένα :( Το κραγιόν της AVON είναι τόσο ροζ που θα ντρεπόταν ακόμα και η Barbie να το βάλει! Τέτοια απόχρωση φοράνε μόνο κάτι 60αρες Γερμανίδες τουρίστριες στη Χαλκιδική... Κρίμα, κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμενα δεν με πειραξε το χρωμα (αγαπω αλλωστε το candy yum yum της mac!!) απλα εχω ενα μικρο θεμα με τις μυρωδιες.

      Διαγραφή
  16. Απαντήσεις
    1. δεν την εχω δοκιμασει ακομα αλλα ελπιζω να μ'αρεσει :)

      Διαγραφή
  17. ta idia egw den to phra ayto to mhna oyte ton epomeno prokeitai as pesei h timh toy se 10 e opws ola ta koytia den exei kai nohma na dokimsw k kapoio proion panakribo poy den tha mporw pote na agorasw afou egine gia ligous k elite is ok :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μακαρι το επομενο να ειναι καλυτερο γιατι ακουσαν πολυ αρνητικα σχολια αυτο το μηνα.

      Διαγραφή
  18. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη κάποιο κουτάκι! Μου άρεσε πολύ που είχε τη μαλακτική της Fresh Line και το μολυβι κραγιόν της Avon. Δεν γνώριζα όμως αυτό για την αύξηση τιμής:/
    Φιλιά Μπέτυ
    mintfloraldiary.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Sou exw ena vraveiaki an endiaferesai perna apo to blog mou na to paralaveis , eimai fan to blog sou, filakia xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το χειρότερο με όλα τα συνδρομητικά κουτιά είναι η πλήρης αδιαφορίας για το προφίλ της κάθε πελάτισσας. Έχω λάβει πολλά άχρηστα για εμένα προϊόντα, είτε επειδή προορίζονταν για πιο ώριμες ηλικίες (είμαι 26) ή επειδή ήταν πολύ "σκληρά" και ξύπνησαν την ακμή που βγάζω όταν ένα προϊόν είναι πολύ βαρύ..
    Και λόγω της αύξησης τιμής ήλπιζα πως μα μας εντυπωσίαζαν, αλλά χαμένος κόπος. Απλά αν συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό θα σπάσει η φούσκα της περιέργειας και θα βγάζουν κουτιά για τους ίδιους ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Amazon